0

kort varebil

spurt 2022-10-25 20:12:30 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei, Jeg ser etter en varebil. De fleste. jeg finner, Berlingo, Doblo etc. er ca. 4,5m lange. Vet du om andre modeller som er kortere? Jeg skal bruke den til å køre til og fra et hus i Italien, men mest på små, trange, svingete fjellveier der nede...

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-10-26 07:34:36 +0200

Nei tror ikke det finnes noen kortere da det avhenger av statskassen som skal få plass i bilens bagasjerom slik at staten unngår saken med 2 seters sportsbiler som ble registrert som varebiler på 80 tallet. Men må du ha varebil da du kan vel isåfall kjøpe en Fiat Panda eller en Skoda Yeti de lar seg jo greit manøvrere i trange Italienske smug.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2022-10-26 11:12:53 +0200

No problemas, de aller fleste "vanlige" biler fungerer greit på såvel det du beskriver som trange, svingete fjellveier som i de smugene som er åpne for trafikk i landsbyene. Tenk mer på bredde enn på lengde, om du ikke kommer frem med en bil som er 4,5 meter lang, tenker jeg at du nok bør la være å kjøre bil på de stedene! Jeg har selv kjørt 10-tonner og levert varer der nede i Kragerø, attpå til måttet rygge fordi idiotene bare MÅ parkere på snuplassene! Og som mange vil vite, der nede i Kragerø er det enkelte steder nesten like trangt som i landsbyer der nede i Syd-Europa! For min del har jeg kjørt ymse personbiler og bla Skoda Pickup på tilsvarende veier og i landsbyer der nede i Spania, min gamle mor var ved en anledning veiviser...da kjørte jeg en av min mors "snarveier" med en Passat B5 gjennom et overvannsrør...! Speilene klappet sammen, men vi kom da gjennom! Som min mor ganske så lakonisk hevdet, det gikk vanligvis mye bedre med hennes daværende bil, en knøttliten Seat som var så smal at mine skuldre tok i på begge sider når jeg trøkte meg inn bak rattet!

Er du fortsatt engstelig, ja da kan du jo lete opp en Fiat 500, du vet, denne stilige lille retrobolen! Den er ganske så kompakt og passer fint der nede i Italia! Ikke fullt så god plass, men grei nok som fremkomstmiddel! Et annet alternativ er å kjøpe en Fiat 500 av den GAMLE sorten, evnt Fiat 127...begge er populære der nede i Italia, og ha den stående der nede til kosekjøring når du er der! Ellers lykke til med hus og tilværelsen der nede i Italia, har en f.d kollega som visstnok har en kåk der nede og trives med det!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger