0

Volvo xc60 salg

spurt 2022-10-20 14:11:26 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei

Stor fan av podcasten deres og artiklene deres. Har er spørsmål, vet ikke om det faller inn under noe du vil svare på men gir det et forsøk.

Jeg har i noen uker nå forsøkt å selge min 2018 Volvo xc60, men dette virker nesten umulig. Link til bilen https://www.finn.no/273921633

Vet du hvordan markedet for hybridbiler er om dagen og har du noen tips til hvordan man kan få solgt bilen?

Mvh Even Karlsen

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-10-20 18:31:25 +0100

Tja si det Even, det første jeg ser er prisnivået du har lagt deg på som er er noe over endel av de andre, prisfaktoren er nesten alltid den viktigste når jeg eller andre tråler Finn etter ny bil foruten at man ser etter noe helt spesielt. Annonsen ser grei og ryddig ut og du har jo tatt flust med bilder av en rengjort bil så det er jo et pluss i margen her. Markedet for Hybrid skulle være greit det men folk holder kanskje igjen på bilbyttet rett og slett pga usikkerheten i økonomien som ofte kan føre til at folk holder tilbake på større investeringer som jo en bil jo er og heller sliter litt lengre på den gamle.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger