0

Bremser BMW i3

spurt 2022-10-20 09:51:16 +0100

anonym bruker

Anonym

Har en BMW i3, kjøpt ny i mars 2018. Bremser ble skiftet i 2020 (km stand ca 18.000). Har idag hatt bilen på service (km stand 37.500), og fått berskjed om at bremser igjen må skiftes (ca pris 15.000). BMW forhandler hevder at dette skyldes salting av vei. Er dette noe som jeg skal godta? Evt hvordan skal jeg ta dette videre?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-10-20 18:49:16 +0100

Noen fabrikanter og importører har bremseskiver inkludert i garantien på 5 år og noen kanskje ikke. Har Bmw denne garantien så er jo din bil innenfor på år og km men det er mulig de bare har 2 år på bremseskiver og egentlig ikke garanti på klosser da det er slitedeler som alt etter bruk må byttes ved behov men er det feil med de slik at belegget slipper i limingen ol så gjelder likevel garanti. Vanskelig å motsi Bmw her da jo vi salter veiene her men de har jo likevel valgt å selge i3 i Norge så bottom line er jo at de må holde seg til garantien sin hvis den da gjelder på bremse skiver. Man kan alltid sende en klage via mail til hoved importøren og be om at de ser på saken din og hvem vet noen ganger får man goodwill og de tar prisen for nye skiver mens du tar kostnaden for nye klosser så verdt et forsøk dette har skjedd før og man får ingenting uten først å ha prøvd.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger