0

Bil til 300k

spurt 2022-10-14 12:13:31 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei, jeg har opptil 300k jeg kan bruke på bil, men er som veldig mange andre i dagens marked usikker på hvilken drivstopptype. Distansen til jobb på under 1 mil hver vei skriker elbil, men samtidig føler jeg at jeg ikke får noen elbil til 300k som er av interessere og som dekker fossilbilens behov. Ja, det finnes e-niro osv, men litt traust da og litt utdatert elbil som i mine øyne er overprisa. Det er forsåvidt hele elbilmarkedet for tiden.

Jeg liker å bruke opp bilene mine slik at evt kjøp av fossilbil ille jeg hatt sikkert 10 år+. Blir dette dumt og er dette lite smart når jeg bor rett ved Oslo gryta?

Setter stor pris på innspill :)

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-10-14 12:45:57 +0200

updated 2022-10-14 13:01:41 +0200

Velg Outlander PHEV hybrid den går 4 mil på el er romslig og har 4 hjuls drift. Velger du 2016 og nyere så er den ganske pen med sin chrom pynt og faller rett inn i budsjettet ditt.

Eller hvorfor ikke en MG Zs elbil som er min personlige favoritt for denne prisen eller du får også en Tesla model S for pengene.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2022-10-14 17:06:49 +0200

Kameraet Wizards anbefalinger er greie nok de, Mittibuski Outlander Hybrid er jo litt ja takk, begge deler, spesielt når du har såvidt kort arbeidsvei som du har. Hadde nær sagt, om jeg hadde hatt så kort vei til jobb opp gjennom åra, hadde jeg nok brukt tråsykkel om jeg hadde hatt helse til det. Mhp elbil tenker jeg imildertid at du bør glemme brukt Tesla S like godt først som sit, for ditt budsjett får du en bil som kan gi deg dyre overraskelser, garantien gjelder absolutt ikke evig, og Tesla Norge er litt som importøren av unevnelige biler med stjerne i grillen, man er rett og slett ugreie med begrepet "garanti" innimellom!

Med elbil bør du tenke på å kjøpe nytt, velg heller en "passe stor" og ny elbil, fremfor en stor og tung, godt brukt elbil. MG Z er som Kamerat Wizard sier, både stilig og en grei bil, men du kan også vurdere Nisseleif og Hyunadai - uten at jeg har prislista i hue her og nå.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger