0

Test Mazda CX-60

spurt 2022-10-14 10:21:15 +0100

anonym bruker

Anonym

Jeg er Mazda-frelst og har gledet meg lenge til lanseringen av nye CX-60. Leser mange presseomtaler av bilen og den roses opp i skyene på alle segmenter: Premium, drivlinje, plass og ikke minst pris. Blir derfor noe sjokkert når jeg leser testen som nylig ble lagt ut på motor.no . Fullstendig slakt på drivlinje og særlig overgang fra el- til bensindrift. Viser også til at det er en "ule-lyd" fra el-motoren som høres opp til 30 km/t. Er det ikke slik at det er lagt til "lyd" på alle el- og hybridbiler i lav hastighet, for at de skal høres av omgivelsene? Er det så ille som Motor vil ha det til? Er det noen andre tester å finne som kommer til motsatt konklusjon? Spent på svar. Hilsen Rabben

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-10-14 17:15:26 +0100

Testrapporter vil alltid ha et element av subjektive oppfatninger, til tider direkte misvisende og feil oppfatninger. Det grelleste ekesempelet jeg har sett opp gjennom åra, var i billedbladet "Nå" sin test av Lada Niva: man klaget på "skrapelyd" når man brukte spaken som koblet diff-sperra ut og inn under kjøring. På samlige biler som kom til Norge dengang, sto det en tekst på engelsk og russisk ved denne spaken: "må ikke betjenes under kjøring". Vel, d'rede "ekspertene" hos Nå kunne kanhende ikke lese? Og ja, du vil alltid kunne finne tester som kommer til andre konklusjoner, men er det egentlig relevant?

I ditt sted ville jeg roa meg til de første bilene blir levert til forhandlerne, demobiler vil man helt sikkert ha tilgjengelig, og tatt en grundig prøvekjøring selv. Gjerne flere for den sakens skyld, forhandlerne og demobilene er der for din (og min) skyld! Ja, det kan være støy, for all del, men det kan også være at støyen ligger i et frekvensbånd som iallefall for noen av oss ikke er spesielt sjenerende. Lov å håpe. Ellers er det ikke dumt å vente til en ny bilmodell har vært på markedet en stund, la andre være prøvekluter, og vent med å kjøpe til eventuelle barnesykdommer er luka vekk. Om du har en grei Mazda fra før, har du neppe kjmepestort hastverk med å bytte den bort, har du vel:-) ? Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger