0

Brukt BMW i3

spurt 2022-10-10 14:09:48 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei Benny!

Jeg er en fornuftig fyr som er og alltid har vært sparsommelig med pengene mine. Jeg er nyutdannet og nettopp fått meg jobb, og kunne derfor tenke meg å kjøpe en bil. Jeg har tittet på mye forskjellig, alt fra eldre klassikere med V8'er til nyere og mer fornuftige elbiler.

Etter noen runder med meg selv har jeg landet på nettopp det - en elbil. Utfordringen her er at det er så mye å velge i nå. Jeg har sansen for BMW i3 og Volkswagen e-Golf og kunne godt tenke meg en av disse da de passer mitt budsjett på omlag 200 000 riksdaler.

Spørsmålet mitt til deg er derfor; er noen av disse gode alternativer? Vil de holde seg ålreit i pris og hvordan er de med tanke på vedlikehold? Jeg har aldri vært borti elbil før som noe annet enn en passasjer, og trenger all hjelp jeg kan få. Håper på svar! Elektrisk hilsen Daniel.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-10-11 18:26:21 +0100

Ett stort problem med de fleste elbiler er rustne bremser bak. Sjekk nøye.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2022-10-11 18:45:17 +0100

Om du har mulighet for å innstallere en forskriftsmessig hjemmelader, og ellers har et kjøremønster der du i alt det vesentligste kan lade hjemme, er elbil så absolutt tingen for en fornuftig og sparsommelig mann, for all del. Jeg merker meg også at du har et fornftug syn ifht aktuelle biler, den skal du ha. Fordelen med E-Golf er at den ligger nær opp til en konvensjonell bil, både av utseende og kjøremessig, og Golf blir aldri feil. Med 200' snakker vi også om en såvidt ny bil at du med en rimelig grad av sannsynlighet slipper de problemstillingene som har vært på de første årgangene av bilen. Dog - ikke et vondt ord om E-Golf, men BMW i3 har vist seg å være både pålitelig og ikke minst, en bil som har mange fornøyde eiere. Hvilken av disse to man velger? Det går mest av alt på personlige preferanser, i ditt sted ville jeg prøvekjørt begge og tatt det derfra.

Om jeg hadde vært i markedet for elbil, ville jeg også tenkt i retning av NisseLeif - fortrinnvis generasjon 2 av sorten. Dernest: om du skal være enda et hakk mer fornuftig, er VW E-Up hhv Skoda CitiGo absolutt et alternativ. Ja, det er små biler utenpå, men helt greie inni om du ikke er i min størrelse - jeg har mye til felles med Julius der nede i dyrehagen i Krisitansand. Jeg har flere f.d kolleger som har kjøpt sistnevnte som pendlerbil, de kjøpte bilene nye, og tar sikte på eie dem til de er "brukt opp". Mine kollleger er - som meg - medlem i autoriserte gjerrigknarkers forening, om jeg hadde vært i arbe' ennå, hadde jeg - som deg - lett gått for en elbil i den klassen vi snakker om her for å kjøre til og fra jobb - om ikke annet - så i sommerhalvåret.

The Bottom Line er at du selv er ekspert på egne preferanser, eget kjøremønster, egne behov. De største bakdelene med elbil er begrenset rekkevidde og ladekø. Derav de forbeholdene jeg nevner over. Ellers er ikke elbil noen "free lunch", men med ditt utgangspunkt snakker vi om fornuftig og rimelig bilhold. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger