0

ny trend i Nederland

spurt 2022-10-09 15:18:11 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei Jeg leser nederlandske aviser og dette er dagens dårlige nyheter. Kommer sikkert til Norge også. Tesla utvendige speil er populære fordi speilene inneholder mer og mer teknologi, og det er verdt penger. Eindhovens Dagblad rapporterte denne uken at et Tesla utvendig speil på det svarte markedet kan gi rundt 1300 euro.

De siste årene har bilcrackere i økende grad fokusert på å stjele spesifikke bildeler, som speil, eksos, ratt og katalysatorer. Det viser tall fra Nasjonalt senter for kjøretøykriminalitet (LIV). Ikke sjelden blir deler stjålet av kriminelle på bestilling. M.v.H. Bjørn

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-10-09 18:42:17 +0100

Bestillingstyverier av deler er ikke ukjent her hjemme heller om enn ikke like utbredt som nedover i Europa. Dyre felger og dekk, airbager, hovedlykter og stereoer er lettomsettlige deler og ikke skjelden stjeles hele bilen for slakting fks i et Østblokk land. Klart det blir intresant når en del koster kanskje 20-30000 kr fra Tesla samt at det kan være leverings vanskeligheter på nye deler blant annet pga mangel på data brikker.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger