0

Jobb bil isofix

spurt 2022-10-09 14:15:43 +0100

anonym bruker

Anonym

Er det mulig å få ettermontert isofix i denne bilen . Arbeidsbil Peugeot partner 2020

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-10-09 18:50:19 +0100

updated 2022-10-09 18:51:33 +0100

Her må du nok ta en tur til Peugeot eller eventuellt ringe et Peugeot verksted da så inngående detaljer krever kunnskap om bilen via reg nummer og chassis nummer. Uansett så er jo de fleste moderne biler utstyrt med Isofix så er jo et håp her.

Hilsen Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2022-10-14 11:05:00 +0100

Heisann! Skjønner godt at du vil ha Isofix-fester i bilen. Dette er noe av det smarteste som er funnet opp når det gjelder å sikre barn i bilen. Det er superenkelt å få barnesetet festet. Med Isofix vet du også at det sitter trygt på plass. Vi som har vært borti festing av seter før Isofix begynte å komme, vet at det fort kunne bli veldig mange ulike løsninger på akkurat det. Og for å si det mildt: Alle var ikke like gode.

Her har jeg egentlig bare ett råd til deg: Ta med deg bilen til en forhandler og spør hva som er mulig. Dette er nemlig en liten jungel av ulike løsninger, jeg vil absolutt ikke ta sjansen på å svare noe som er feil. På sikring av barn i bilen skal du nå en gang ikke ta noen sjanser. Mulighetene for å ettermontere Isofix varierer fra modell til modell, i noen tilfeller også fra årsmodell til årsmodell.

Jeg har vært borti biler hvor ettermontering av Isofix har vært enkelt og rimelig. Og jeg kjenner til biler hvor det har kostet fra rundt 10.000 kroner å gjøre dette. I noen tilfeller har også forhandler frarådet hele greia. Det er ikke noe godt tegn…

På de bilmodellene det ikke går, er det selve forankringen til isofix-festene i karosseriet som er problemet. Hvis det ikke finnes originale fester for dette. vil du ikke få godkjent monteringen. Akkurat dette har blitt vesentlig strengere de siste årene. Selv om det rent fysisk er mulig å lage nye og solide fester, vil du neppe få dem godkjent.

Det kan også bli en utfordring å få festene til stolen ut gjennom seteryggen på en bra måte.Her er det ikke bare å finne fram kniven og skjære hull. Skal dette gjøres pent og av profesjonelle, blir det fort en kostbar jobb.

Det kan altså være enkelt – og det kan være at du bare må glemme det. Hvis det siste gjelder deg, finnes det heldigvis fortsatt barneseter som festes godt ved hjelp av bilens sikkerhetsbelter. Noen ganger også med ekstra hjelpemidler. Kjøper du et slikt, er mitt råd at du får hjelp med monteringen den første gangen, slik at du vet 100 prosent hvordan det skal være. Så blir det også lettere hvis du må ta setet inn og ut av bilen etter det.

Håper dette var til hjelp, krysser fingre for at du finner en god løsning!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger