0

Bluetooth trøbbel.

spurt 2022-10-09 11:09:32 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei Benny. Jeg kjøpte en brukt Mitsubishi Outlander, den ble registrert på meg den 12/06-21. Da jeg kom hjem med bilen oppdaget jeg fort at batteriet ble fort utladet, regnet med at batteriet var gåen, ringte forhandler og fikk nytt batteri. Men det tok ikke lang tid før det samme skjedde, så jeg slet meg igjennom vinteren med stadig opplading, visste aldri når bilen var tom for strøm, veldig irriterende når du skal på jobb å bilen er tom for strøm!. Jeg begynte selvfølgelig å skjønne at jeg hadde en strømtyv å gjøre med, så jeg ringte Mitsubishi merkeverksted å traff en hyggelig kar som ga meg ett tips om at det kunne være bluetoothmodulen som var synderen, han forklarte meg hvordan jeg skulle komme til, jeg tok ut multimediespilleren og riktig nok der var den og den var glovarm!!. Så det var ingen tvil om at jeg hadde funnet strømtyven, ringte Mitsubishi og spurte pris på ny bluetooth modul, fikk til svar at den kostet 10000kr!!. Nei takk, det var i drøyeste laget synes jeg så jeg kjøpte en på ebay (med samme verdier selvfølgelig) 500kr kostet den. Skred til verket med optimisme og monterte inn den nye (brukt) modulen. Men jeg kom fort ned på jorda igjen, det samme skjedde, modulen ble glovarm!. Så nå kommer mine spørsmål Benny: Har jeg noen sak mot bilforhandler?, ingen kan fortelle meg hvor feilen kan ligge?. Tilleggsopplysning: Det tok lang tid etter at jeg kjøpte bilen før jeg skulle ta ibruk bluetooth, men den fungerte ikke da jeg kjøpte bilen tydligvis. Håper på noen svar fra deg Benny da jeg er rådvill nå:-( Takk for svar og en flott side Benny:-). Her er bilopplysninger: MITSUBISHI OUTLANDER II Reg.nr: AE28441, SUV 2.2 DI-D 4WD, 156 Hk, [CW_W], Modellår: 2010, Motorkode: 4HK

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-10-09 12:45:19 +0100

Om du har en sak mot forhandler kan nok bare kontrakten din fortelle deg men trolig er det lite å hente her men man kan alltid forsøke. Når det gjelder feilsøking av strømtyver er man helt avhengig av et multimeter som kan avlese ampere og likestrøm. Man tar av batteri plus pol og setter multimeter pinnene mellom plus pol og plus tilkoblingen og avleser strømtrekket når bilen har gått til ro etter et par minutter skal ikke vise mere enn ca 0,1-0.2 ampere. Viser den kanskje mellom 1 og 2 ampere så er det bare å starte feilsøking ved å systematisk plukke ut sikringer i alle sikrings boksene til man finner den det gjelder og så finne ut hva denne kretsen gir strøm til og deretter sjekke hver enkelt komponent i kretsen ved å koble ut kontakter til moduler eller det som er koplet på. Ofte er strømtyver i tilhengerkontakt eller i bakluken da salt lett trenger inn her. Men som du ser man kan ikke gjette seg frem til en strøm tyv og man er helt avhengig av en pinlig systematisk undersøkelse her og man bør samtidig ha god forståelse for et bil elektrisk annlegg.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2022-10-09 15:56:11 +0100

Hei Mr Car Wizard. Strømtyven er funnet, det var bluetooth modulen, men jeg lurer på hvorfor den blir glovarm og stjeler strøm?, det må være en feil lenger inne i materien men hvor?. Bluetooth funka tydligvis ikke når jeg kjøpte bilen, men det oppdaget jeg ikke før ei god stund etter at jeg kjøpte bilen:-( Hilsen Theold.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger