0

ABS Corolla

spurt 2022-10-09 09:12:44 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei. Jeg har en Toyota Corolla 1.4 l 2002 mod. Når jeg bremser og jeg stopper bilen helt så slår ABS inn. Når jeg bremser for å dempe farten så merker jeg ingen ting. ABS lampen lyser ikke.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-10-09 12:26:55 +0100

Abs systemet er avhengig av signaler fra hjul sensorene, sjekk at alle dekk har riktig luft trykk og at alle dekkene har samme dimensjon og aller helst skal de være identiske på både fabrikat og produksjons og ha noenlunde lik slitasje så har du 2 gode dekk framme og 2 nesten utslitte bak så kan det gi såpass utslag at abs komputeren kan feiltolke dette og aktivere abs bremsene. Ellers kan det komme mye skit og søle inn mot føler og registrator som kan gjøre avlesningen fra sensorene vanskeligere og føre til problemer, her må man spyle av eller demontere sensorene for rens. Registrator ringen kan også ha fått sprekk eller være deformert og da får man lett feilsignal og kan føre til det du beskriver. Det kan være flere ting men oftest kommer det også en abs lampe i tillegg.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger