0

Motoren vil ikke starte normalt.

spurt 2022-10-05 08:41:47 +0100

anonym bruker

Anonym

Bilen er en 2005 modell og har gått ca 255000km. Feilen oppsto da motoren startet og sveiv ca. 5 sekunder. Så var det slutt. Tanken er halvfull. Batteriet er fulladet. Hva kan problemet være ???

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-10-05 14:30:40 +0100

Dette kan være så mangt, av vanlige årsaker er at motoren ikke får drivstoff, f.ex pga et drivstoffilter som er tett, eller det kan være tenningsproblematikk - altså at den duppeditten som leverer høyspenning til tennpluggene har sagt na-na. En variant over det siste temaet, kan være en startsperre som slår til brått og brutalt. Da er det kanhende en inngang til bilens styringslektronikk som er blåst. Og det kan være så enkle ting som en drivstoffslange som har tetta seg....sprukket...eller ditto med en kabel, kabelbrudd, en connector som har hoppa av...legio muligheter. I korthet: jeg ville sjekket STRØM (fra tennpluggsiden og bakover) hhv DRIVSTOFF først. Og er det ingen enkel, åpenbar årsak, da er et verkstedsbesøk å anbefale på det sterkeste - med bilen på bergingsbil.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2022-10-06 08:09:54 +0100

Ta en kompresjons test først da det også kan være register kjedet som har røket, en slik test koster ikke mange kronene på et verksted. Er det problem med kompresjon så er det trolig ikke lønnsomt på en 2005 model å reparere. Kom gjerne med tilbakemelding når bilen har blitt undersøkt da det alltid er greit å se om rådene her gir noen mening.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger