0

Feil info på Finn vedr tillatt tilhengervekt

spurt 2022-10-02 10:11:53 +0100

anonym bruker

Anonym

Jeg ser etter en nyere Kia e-Soul. Viktig at denne skal ha mulighet til å trekke tilhenger, selv om det kun er 300kg som er maks på disse. De første som kom i 2020 hadde ikke denne muligheten, men ser at flere slike likevel annonseres på Finn med maksimal tilhengervekt 300kg. Det ser jo ut til at dette er data som kommer fra statens vegvesen og automatisk hentes inn i annonsen, men søker jeg i deres database står det 0 kg! Hva tenker du om dette? Mvh Geir Nøklegård

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-10-02 17:19:51 +0100

Jeg tenker at det er oveveiende sannsynlig at feilen ligger i databaseoppslaget hos finn. Biltilsynet er ikke ufeilbarlige, men om det er som du sier, tenker jeg at finn slår opp generelle data, og at datagruuen rett og slett har glemt at det er flere variianter over temaet Kia Soul. Ja, kanhende man gjerne vil tro at finn hadde gjort et oppslag på bilens reg nummer og fått korrekte data, men det du beskriver mer enn antyder at man hart tatt en aldri så liten Rema: det enkle er ofte - men ikke alltid - det beste!

Om du vil komme til bunns i dette, tar du kontakt med finn og deler svaret med deg :-) Ellers er det jo så enkelt som at man dobbeltsjekker slike ting selv - den kloke tar ikke alt som står i en annonse for god fisk! Og du fremstår som en klok mann, takk for at du delte denne erfaringen med oss andre!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger