0

Elbiler får *ikke* mer innevndig plass!!

spurt 2022-09-24 09:54:35 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei!

Hvis du hører på Audo A6 video på https://www.tv2.no/broom/unik-suksess... så hører du blant annet noe slikt som "Det blir mye mer innvendig plass fordi dette er en elbil".

Kan vi ikke snart slutte å lure oss selv med å si dette!?!?......!!!!

Volumet av en bensimotor + bensintank + evnt kardang er mye mindre enn volumet av 1 (eller 2) elmotorer + elbatteriet. Hovedpoenget her er jo at en bensintank er mye mindre enn en elbil batteri pakke.

Til info har jeg selv en 19 år gammel Skoda Octavia stasjonsvogn, og f.eks. en Audi E-Tron har mye mindre bagasjerom enn meg. (Selv om oppgitt antall liter på E-Tronen er omtrent likt, av helt uforståelig årsak). Når jeg ser inn i bagasjerommet på en E-Tron så nærmest ler jeg....

Hovedforskjellen er at bagasjerommet i min gamle bil er mye dypere fordi det bare er en bensintank under bagasjerommet, og jeg kan fint legge inn 6-7 store 80 liters bagger uten å slå ned baksetet.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-09-24 15:27:57 +0100

Helt korrekt, jeg har selv gjort tilsvarende observasjoner, til og med en hybrid vil jo lide under det faktum at selv en liten nusselig batteripakke uvegerlig tar plass!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger