0

Med 4,3 liter motor

spurt 2022-09-14 11:48:55 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei, du som kan MB biler, er en 1998 modell 430 en bil som vil gi problemfritt liv uten store utgifter. Er det noen svakheter som vi må sjekke når vi ser på bilen?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-09-15 10:12:41 +0100

Gitt det faktum at vi snakker om en bil med innpå 25 år på veien, attpå til en bil som har merkelappen "premium" klistra på begge dørene, er det overveiende sannsynlig at du ikke på noen måte vil kunne sikre deeg mot det være seg problemer eller utgifter gjennom verken eiertiden eller for den sakens skyld, gjennom resten av bilens "lifetime". Ja, dette vil i noen grad avhenge av bilens faktiske stand, men du kan "se på" bilen til du er grønn i trynet, selv en faglært mekaniker vil ikke kunne "sjekke" en bil godt nok der ute på tunet hos selger. Det du kan gjøre, er en grovsjekk, ta gjerne en utskrift av en sjekkliste fra nett og krøss av etterhvert. Men vil du ha et minimum av sikkerhet ifht å kjøpe en sekk full av katter, ja da er NAF-test den eneste farbare veien - og den testen - den avtaler du med selger FØR - FØR - FØR kjøpekontrakten er undertegnet. Det gir deg et minimum av trygghet, og selger får dokumentasjon for at opplysningsplikten er oppfyllt.

Om selger setter seg på bakbeina ifht NAF-test? Glem hele bilen, da er det en eller flere potensielle årsaker til at selger ønsker å unngå at bilen sjekkes av proffesjonelle. Ellers er det viktig å være ops på at tilgangen på deler til en bil som dette, kan være bop-bop, og om du finner deler, ja da har de sin pris. Om du har grei økonomi, kan skru litt sjæl og ser for deg å kjøre svært lite med denne bilen, rett og slett ha den som en hobbybil på et par solksinnsdager midt på sommeren, jolly fine, men om du ser for deg å reise på treff land og strand rundt, ja da begynner det å bli en mer krevende øvelse, og siden du er bekymret for dette med "store utgifter" - det ligger i sakens natur at en slik bil overhode ikke er egnet som bruksbil. Bare drivstoffbudsjettet er nok til å få lommepungen til å hyle av skrekk.

Har du hele denne gullrekka klart for deg og vet hva du går til, ja da er det en skikkelig flott klassiker! Men enkelte ting er bedre å se på hos andre, enn å eie selv!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger