0

BMW 3 serie F31 facelift 2016 Diesel Xdrive

spurt 2022-09-12 10:26:58 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei Benny, Jeg har et kanskje litt interessant spørsmål til deg. Jeg vurderer nemlig å gå til innkjøp av en 3 serie stasjonsvogn fra 2016 mod med Diesel og 4x4. BMW lager jo gode og effektive dieselmotorer, men hva tenker du jeg bør være spesielt oppmerksom på en slik bil. Har hørt at registerkjede-problemer er løst på B47 motoren. Lurer også på verditap på BMW 3 serie. Er det en dum bil med tanke på lavt verditap? Er glad i diesel og 4x4 så er det jeg sverger til fortsatt selv om "alle" skal ha elbil Hilsen en spent Vebjørn fra Slemmestad

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-09-12 10:51:43 +0100

Heisann i Slemmestad!

Diesel og firehjulsdrift er ingen dum kombinasjon det. Du er ikke alene om å foretrekke dette.

BMW er også fine og velkjørende biler – så det er heller ikke vanskelig å følge deg her.

Men dessverre har disse bilene en potensiell kostbar feil. Nemlig dieselpumpehavari der masse stål-spon blir dratt med rundt i systemet. Det er en omfattende jobb som foruten ny pumpe også krever at man må skifte alle disene, filter samt pumpa i tanken. I tillegg må HELE dieselsystemet, fra rør til selve tanken rengjøres svært nøye.

Dette er absolutt noe du MÅ være oppmerksom på. For om dette skjer snakker vi påkost på over 100.000 kroner. I Noen tilfeller godt over også.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger