0

Fartsumper

spurt 2022-09-12 08:36:14 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei

Jeg vurderer å bytte min gamle MB sedan i en MB coupé; C eller E-modell. Det for å være litt mindre fornuftig på mine gamle dager. Men..... er en MB coupé høy nok for fartshumpene i boligstrøk? Er det et problem med disse bilene at de skraper ned i asfalten? Er det andre ting med MB coupé som jeg bør være oppmerksom på annet enn at jeg blitt sittende lavt og etterhvert kan få problemer med å komme inn/ut?

Med hilsen Bjørn Wrige

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-09-12 10:26:51 +0100

Hei Bjørn! Støtter tanken din om å realisere drømmebilen mens man kan.

Når det gjelder fartshumper er disse bygget etter en standard som sier noen om utformingen, altså høyde og hvor bratt den kan / maksimalt skal være. En C-modell fra Mercedes bør kunne klare de brasene med god margin, forutsatt at den ikke er påmontert noe senkesett og at farten er tilpasset.

Jeg har en bekjent som faktisk fikk kommunen der han for til å gjøre om en fartsdump der hen bor. Han slet med å komme over med sin svært lave sportsbil.

For å være helt, helt sikker kan du jo prøvekjøre bilen over noen av disse. Men som sagt – det mener jeg skal gå helt fint.

Når det gjelder kjøp av C-modell, så sier du ikke noe om årsmodell, type og budsjett, men en generell grundig sjekk av bilen, for eksempel ved en NAF-teststasjon er alltid smart.

En sjekk av dekk, bremser og forstilling og at alle elektriske funksjoner virker som de skal er også på sin plass. Slike biler bør også ha komplett servicehistorikk.

Lykke til med bilkjøp!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger