0

Lyd fra nylig byttet registerreim.

spurt 2022-09-05 10:43:26 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei. Jeg fikk byttet registerreim på min 2009 outlander 2,2 i juli i fjor. 6-7 måneder og ca 7000 km etter dette begynte reima å lage en typisk reimlyd. Trodde først det kom fra multireima, men da jeg skjønte at det var regreima dro jeg tilbake på verksted. De skrudde opp og sjekket løpehjul, reim etc, men alt var som det skulle. Reima ble strammet et hakk og lyden ble da borte. Nå har det igjen gått 6-7 måneder og lyden er kommet tilbake. Bør jeg oppsøke verkstedet på nytt? Bilen har kun gått totalt 12000 etter regreima ble skiftet.

Mvh. Mads Jørgensen

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-09-05 13:15:30 +0100

Ja, du oppsøker selvfølgelig verkstedet på nytt....! Koster lite å forsikre seg om at alt er greit, selv om lyden kanhende ikke er et problem i seg selv. Dernest er dette en såvidt dyr jobb at du har en reklamasjonsrett, og er det et potensielt problem, da er det lurt å ikke la det gro mose under bilen, bånn gass til verkstedet! Nå er det kanhende i sin skjønneste orden, men det fremstor for meg som om det er godt hørbar lyd som har dukket opp på ny, da er det bedre å være føre var enn etter trist og lei! Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2022-09-05 14:23:38 +0100

Nå er det mye som kan lage lyd og en vanlig feilsøkings prosedyre er å ta av multireim og starte motoren, er lyden der enda så er det i reg reim og det den driver rundt fks vannpumpe, løpehjul og strammer. Her er det enten en stramme mekanisme som kan varieres men i moderne biler er det ofte bare en automatisk strammer som som man setter inn og frigjør en splint og her er det ikke muligheter for å etterstramme. Du sier reimlyd men vanligvis lager ikke reimen lyd foruten at den flapperer løst rundt der inne og fks kommer borti plast deksler ol. Men jo dra til verksted å be de undersøke om de kan ha gjort en feil så her er det som Mr N Wolf sier å være føre var osv.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger