0

Ford explorer familiebil?

spurt 2022-08-29 10:40:13 +0100

anonym bruker

Anonym

er ford explorer 2022 modell en bra familiebil, hvordan er kvalitet, pålitelig, gøy og morsom bil å kjøre?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-09-04 08:46:37 +0100

Helt sikkert grei om en lett overvektig SUV er din drøm, men be advised, det koster å være kar. Regn med et vesentlig høyere driftbudsjett, både drivstoff, service og løpende vedlikehold vil gjøre et aldri så lite byks i feil retning sammenlignet med de aller fleste europeiske alternativer. Om bilen er pålitelig? Som med alle biler, et normalt godt regime for service og vedlikehold er den kritiske faktoren her. Ford har til tide hatt iboende feil, Explorer har vært der en stund, med mer eller mindre de samme løsningene. Om dette er en bil som er "gøy og morsom" å kjøre? Igjen, om din drøm er en SUV med litt for mange kilo å dra på, enn si en amerikansk SUV - på godt og vondt - da kan du muligens risikere å kjøre med et evig smil fra øre til øre. Om du setter pris på en bil som går som på skinner i såvel høyere hastigheter som på svingete vestlandsveier, er det overveiende sannsynlig at du vil drømme vonde drømmer og våkne med et skrik om natta.

I det hele tatt: dette er en bil du ikke engang tenker tanken på å kjøpe om du ikke vet hva du går til. Dernest: tenk nøye gjennom behov og kjøremønster. Om bilen ikke passer inn, ja da er det på ingen måte enkelt å få solgt en amerikansk bil igjen. Ja, det er en feiende flott bil på mange vis, men for norske forhold er det en bil som faller mellom ikke bare to stoler, men ganske mange. Det er rett og slett en bil for spesielt interesserte. Det gjør mye med verditapet, det gjør at overgangskostnaden om du føler at du bare MÅ bytte bl etter noen måneder, meget vel kan vise seg å bli en gruoppvekkende opplevelse! Derfor er det ekstra viktig å tenke nøye gjennom hele gullrekka før man løper og kjøper her! Grundig prøvekjøring er obligatorisk, uansett om du ser for deg å kjøpe ny eller brukt bil av denne sorten, og igjen: du bør ha klart for deg hva du går til. Vær nøktnernt realistisk, tenk litt gjennom hva familien ellers vil bruke penger til - "bil" er liksom ikke det viktigste i livet.

Og nei, det er faktisk ikke sant som enkelte Amcar-frelste vil hevde, at amerikanske biler er feilfrie, bruker "bare" en liter på mila eller er "enkle å skru på", enn si at det er "lett" å få tak i rimelige deler. I det hele tatt: du skal være over gjennomsnittet entusiast og ha en over gjennomsnittet god økonomi for å eie en sånn bil. Kan du krøsse av på hele gullrekka med et rungende "ja" her, ja da kan det gå greit. Hvis ikke - se i retning av et europeisk alternativ i steden - eller - om du ikke er allergisk mot sorten- japansk - f.ex er Toyota Landcruiser et vesentlig bedre alternativ om du klarer deg med en 5-seter og egentlig er ute etter en virkelig god "SUV" i ordets egentlige forstand. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger