0

EPC og motorlampe lyser gult

spurt 2022-08-25 09:05:37 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei, EPC lampen begynte å lyse gult en kveld, påfølgende morgen begynte motorlampen å lyse gult. Jeg har lagt merke til at "Select drive" kanppe ikke lyser lengere, men begge motorne, både bensin og elekstrik fungerer, men kanskje ikke like sprek som tidligere. Jeg har bestilt time på verksted, ut i fra hva jeg opplever kunne de ikke si noe om hva som kunne være galt. Jeg fikk først en melding hvor jeg bekrefter å sette igjen bilen, og at de kan lese av disse lampene. Like etterpå fikk jeg en melding hvor de ber om bekreftelse på å bytte drivstoffrørledningen 20dl.

Er det vanlig å be om bekreftelse på slike reperasjoner før de har undersøkt hva som er problemet? Bilen har grunnet ferie stått i 2 uker uten noe spill av bensin på plassen.

Mvh Trine

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-08-25 09:31:22 +0100

Rocket Soccer Derby racing sports game has more upgraded vehicles, breathtaking graphics, and surreal car mechanics. Besides, you can choose between 1P or 2P game mode to play. This game hopes to bring you great moments! Get started and enjoy!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger