0

God familiebil

spurt 2022-08-21 19:57:15 +0100

anonym bruker

Anonym

Heisann! Vi er en familie med ett barn på 1,5 år og til neste år får vi enda ett barn inn i familien. Vi har lenge tenkt på at vi burde å få oss en bedre bil, men nå må vi faktisk, Da det uten tvil kommer til å bli trangt i poloen vi har nå.

Vi ønsker ikke å bruke mer enn max 350 000,-, men bruker gjerne mindre enn det. Har ett ønske om en SUV som er billig i drift, har god plass til lange foreldre + to barneseter. Trenger også god plass i bagasjerommet. Gjerne hybrid, el bil, men må ha god rekkevidde. Har problemer med en hofte så det er viktig at bilen er høy slik at jeg slipper så mye bøying.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

3 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-08-24 11:08:56 +0100

hello thanks for asking i have a good suggestion for you suv will be better and if you are looking for batter car for family than safety should be your first concern don't you think that and cheap and with lot's of space i suggest you to go for TaTa safari and it's not cheap but in your budget and if you wanna know more please go here.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2022-08-24 21:53:39 +0100

Med et budsjett stort kroner 350.000, gjerne mindre, kan du stryke elbil fra tavla like godt først som sist: du får ikke en elektrisk "SUV" til denne prisen, langt mindre en elbil med "god rekkeviddde" og resten av ønskelista. Om jeg hadde vært i markedet for "SUV", ville jeg for min del tenkt i retning av VW Tiguan eller Skoda Kodiaq her, sistnevnte er den rene kongen på plass, og en 2017-modell er faktisk innafor rekkevidde. Ellers er både Toyota RAV4 og Mitsubishi Outlander knallgode alternativer om du kan leve med japansk. Spesielt Outlander gir mye god bil for pengene, og du kan velge i både hybride og konvensjonelle drivlinjer. Hva som er best for dere, avhenger av kjøremønster og behov. Har dere mye langkjøring, vil diesel være kongen på haugen, har dere et passe blanda kjøremønster med en del småkjøring, er det slett ikke dumt med en hybrid benziner! For delen med de to siste alternativene er at du får en si inntil to år nyere bil med vesentlig kortere kjørelengde enn om du velger Skoda eller VW.

Ta deg uansett god tid, prøvekjør aktuelle biler, og med en bil som har noen år på veien, er det en ting som gjelder: NAF-test - FØR - FØR - FØR du undertegner kjøpekontrakten. Avtal med selger om slik test ikke foreligger, det gir deg et minimum av trygghet, og selger får dokumentasjon for at opplysningsplikten er overholdt. Og som vi vet: det er så mye ryddigere å avtale utbedring av feil og mangler FØR kjøpekontrakten foreligger, evnt et passende prisavslag. Om du kjøper hos forhandler, samme greia: en "tilstandsrapport" evnt "nylig EU-kontroll" sier alt og ingenting om bilens faktisk stand. Alfa og omega for et greit bruktbilkjøp er nettopp dette: å finne en bil i best mulig stand. Og nei, du klarer nok å ta "grovsjekken" selv, ta gjerne en utskrift av en sjekkliste fra nett, men den endelige sjekken - den bør overlates til de som kan det.

Ellers tenker jeg at du også bør prøve en vanlig stasjonsvogn som f.ex Skoda Octavia eller VW Passat evnt VW Golf stasjonsvogn. Merkelappen "SUV" koter litt ekstra liksom, uten at du får veldig mye mer for de ekstra tusenlappene. Hofteproblemet? Vel, jeg har selv moro med litt av hvert i samme sjangeren, trickset er å bruke et alvt minutt ekstra på å gå ut og inn av bilen, gjerne ta armene til hjelp og senke seg ned hhv løfte seg ut. Jeg har levd med "vondtene" i så mange år og kjørt så mange forskjellige biler pga et yrke der jeg i stor grad har vært "farende fant" hos arbeidsgivere med en drøss varianter over temaet "tjenestebil", ja til og med tungbil har jeg kjørt en gang i tiden! Og som du nok vet, sånne "vondt'er" blir ikke bedre med åra. For min del er dette med gode seter som støtter rygg og hofter på en god måte viktigere enn høyda over bakken. Derved er det ikke sagt at man skal velge ... (more)

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2022-08-25 09:25:12 +0100

Happy Wheels Unblocked game affects users who like thrills mixed with action and horror scenes. Because the image in this game is somewhat horror, it's okay if you don't like the horror genre. won't suit you. When participating in the survival mission, you must use all your skills to be able to overcome obstacles to survive. Happy wheel is known by many online gamers as an online horror game with an unforgettable feeling. This game makes a strong impression on players after the first experience.. Have fun!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger