0

Volvo v60 Abs føler feilkoder

spurt 2022-08-19 18:12:48 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei. Skifta nettop Abs føler (vanskelig og få løs),men den ble no skiftet. Denne har mange fungsjoner bla Dstc,Abs bremsefusjon, Crusecontroll..

Men Feilkodene står der fortsatt,og ingen fungsjon virker selv om Abs føler er blitt skiftet. Hva kan jeg gjøre for og få bort og nullstille feilkodene,for skal snart på Eu kontroll,og da får jeg klage på dette når det ikke virker. Er det noen fungsjom med noen knapper på bilen som kan fjerne disse slik at de blir og virke. På forhånd Takk for svar.

Vh Trond Holm..

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-08-20 11:06:08 +0200

Kamerat Wizard kommer nok snart med en step by step oppskrift skal du se! Likevel, be advised, på biler som er nyere enn si årtusenskiftet er det sjelden så enkelt som at det finnes en eller flere reset-knapper, du må ha en obd-dings med mulighet for både å avlese og resette feilkoder. Siden Volvo er en populær bil, finnes det flere varianter over temaet, merker meg at en duppeditt som markedsføres under navnet Icarsoft finnes i et par varianter til forskjellige priser. Vær imidlertid ops på et par ting: du skal vite hva du gjør og det er enkelte funksjoner som kan være begrenset fra bilprodusentens side.

Og vil du ikke bruke såpass mye penger, ja da kan du få et verksted til å sjekke feilkoder og evnt nullstille det ene eller andre for deg, det koster det noen hundrelapper. Gitt at du har gjort godt arbe' når du skiftet ABS-føleren (og har litt flaks) kan det til og med fungere! Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2022-08-21 07:21:52 +0200

Abs systemet tar alltid en system test når man starter bilen og er det ikke feil så forsvinner lampene automatisk uten å måtte resette eller slette feilkoder. Så feilen er der nok enda enten i fks lageret der det ligger en magnetisk registrator som føleren leser av eller at det er feil i ledningen videre opp i ledning systemet. Er nok best å få hjelp av et verksted da de kan tolke problemet på en annen at fks feil koden sier at fks det er et mekanisk problem i lageret og det er ikke uvanlig at magnet ringen løsner eller at biter faller av pgs korrosjon.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger