0

Hjelp til å finne ny eier til denne sjeldenheten?

spurt 2022-08-09 19:49:45 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei Benny! Jeg har en svært sjelden bil jeg ønsker og meddele med bil- entusiaster om at den er til salgs. Bilen er en 2018 Limited Edition GRMN Yaris. Den ligger ute på Finn.no via Auksjonen.no og tidligere eier er Toyota Norge da dette var dere tidligere pressebil. Bare 3 av 400 av denne ble laget og dette er bil nr. 33 av 400. Det finnes flere norske artikler om akkurat denne bilen. Jeg vet også at flere eksemplarer av disse dessverre er borte ettersom det ikke var alle eiere som tok vare på bilene, så den er faktisk blitt enda mer sjelden bare siden 2018. Jeg har tatt godt vare på bilen i mitt eie og håper den kan gå videre til noen andre som også gjør det. Det er i skrivende stund enda 5 dager igjen før auksjonen avsluttes.

Vennlig hilsen Anders Larsen

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-08-10 10:48:44 +0100

Hei Andreas – morsom, men også en litt sær og spesiell bil du har fått tak i der.

Kan det være denne tro? https://www.tv2.no/a/10062405/

Da har jeg i så fall testet bilen din.

Det at en bil er sjelden er ikke bare udelt positivt. Det gjør at mange ikke kjenner til modellen, eller at den ikke er så interessant for en del. Vi mennesker er jo flokkdyr og velger gjerne det samme som alle andre. Det betyr ikke at bilen er dårlig, «feil», teit eller noe. Den er bare ikke hot – for å bruke et godt norsk ord.

Et godt eksempel på det er at en hvit og helt alminnelig Volvo 240, riktig nok svært fin og gått bare 60.000 nye ble solgt på auksjon for 412.000 kroner. Det er i alle fall ikke en veldig sjelden og spesiell bil …

Jeg tenker at for å få litt blest om bilen din bara må pøse på i sosiale medier, ulike Facebook-grupper forum osv. – der den kan være relevant.

Ønsker deg lykke til med salget og håper du får en pris du er fornøyd med!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger