0

Vinterdekk fra Kina til Mercedes?

spurt 2022-08-08 08:53:19 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei, har kjøpt min første 4 hjulstrekker, en Mercedes C klasse med 4-matic. Bilen skulle leveres med "premium" dekk uten pigg, Nokia / Continental, var avtalen. Dekk som ble levert var "Tracmax", helt ukjent for meg, men mønster er likt som Nokia jeg hadde på min forrige bil, med markert rulleretning og gummiblanding som friksjonsdekk. Er dette dekk som kan anbefales ? Eller bør jeg gå tilbake og be om bytte ? Jeg kjører mest på motorvei og da er støybilde og komfort viktigst for meg. Har i alle år kjørt Nokia - vil dette bli en nedtur når snøen faller ?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-08-08 11:04:54 +0100

Oi, oi oi … Vi begynner der allerede, ja. Det er spådd knapphet på vinterdekk utover høsten. Skal man ha nye bør man kjappe seg – i alle fall om man her noen meninger om hva man vil ha.

Jeg skal ikke påstå at jeg kjenner mye til Tracmax som dekkmerke, men for meg er dette mer i kategorien billig-dekk, og slett ikke noen testvinner eller premium dekk. Det er nok heller ikke et merke jeg hadde gått for til min privatbil. I alle fall ikke uten grundig dokumentasjon på de ulike egenskapene og uten dokumenterte testresultater fra nordiske dekktester.

Dekket kan sikkert være helt greit, men er avtalen Conti eller Nokian, så ville jeg ikke godtatt dette uten videre. Rabatter hjelper heller ikke – dekkene (og dermed sikkerheten) blir ikke bedre av det.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger