0

SUV/Varebil

spurt 2022-08-02 17:51:30 +0200

anonym bruker

Anonym

Hvis valget står mellom Hyundai Grand Santa Fe eller Peugeot 5008 (SUV/VARE) -hvem ville du valgt? (Dagligbruk og reiser med hunder) For/imot??

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-08-03 10:29:49 +0200

Dette er litt vanskelig å svare på du oppgir ikke noen årsmodell eller noen prisantydning her. Begge bilene er kjent for å by på god plass. Peugeot-en har litt mer personbil-aktig kjørefølelse, mens Hyundai-en er litt mer «ekte» SUV.

Når det gjelder driftssikkerhet og generell kvalitet tror jeg disse er ganske like, kanskje med et ørlite forsprang til Santa Fe. Franske biler har aldri vunnet noen brukerundersøkelser vedr- driftssikkerhet og kvalitet. Biler fra Asia er generelt gode.

Men her kommer det an på kjørelengde, servicehistorikk og generell oppfølging fra tidligere eiere. Det er kanskje akkurat det som bør avgjøre denne duellen. Rett og slett at du velger den bilen som er best fulgt opp og som gir deg den beste magefølelsen og du føler deg mest vel / hjemme bak rattet i.

Begge bilen bør dekke behovet ditt med god margin.

Lykke til med bilkjøp!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2022-08-03 19:06:28 +0200

AMG gravatarbilde

Tusen takk for svar! Det ender vel på et pris spm, men modeller fra 2014 og oppover er de mest aktuelle

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger