0

slarkete tannstang

spurt 2022-07-28 16:34:47 +0200

anonym bruker

Anonym

hei har en 8 år gammel x1 som har fått knekkelyder foran??? mekonomen mener tannstanga er gåen og garantien Autoconcept dekker ikke det di mener er slitasje på denne.

bilen er gått 131.000km, er ikke dette tidlig til å bli utslitt?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-07-29 11:01:51 +0200

Hei. Dette er kjedelig – og sikkert ganske dyrt også.

Jeg tror jeg forstår deg riktig om du har tegnet en ekstra-forsikring gjennom AutoConsept. Det kan selvfølgelig være smart og til stor hjelp når uforutsette ting skjer med bien. AutoConspt tilbyr tre ulike graderinger av dekning. Gull som er den beste, samt sølv og bronse, som dekker ulike ting.

Nå man tegner en slik forsikring er det kjempeviktig å sette seg godt inn i hva som dekkes og ikke dekkes. Det er gjerne noe med liten skrift …

Har du «Gull» så mener jeg at tannstangen skal dekkes. Der står alle mekaniske og elektriske komponenter i styringen oppført.

Det er riktig at tannstangen er en slitedel. Det er også riktig, som du påpeker, at det er litt tidlig at denne må byttes. Uten at verken du eller jeg får gjort noe med det. 8 år og 130.000 km er jo tros alt ikke helt ubetydelig.

Det jeg ville gjort i ditt tilfelle er å dobbeltsjekke et par ting før jeg hadde satt i gang med en dyr reparasjon.

Er det helt sikkert at det virkelig er selve tannstangen som er defekt? Knekkelyder i forstillingen har flere andre feilkilder også, som kanskje er mer vanlige – og ikke minst billigere. Få et annet verksted til å sjekke for deg en gang til. Bare for sikkerhetsskyld. Det koster litt, men kan definitivt være verdt det.

For det andre ville jeg satt meg ned og gransket forsikringsvilkårene fra AutoConspt, for å se hva som faktisk dekkes – og ikke dekkes. Det er kjekt å vite til senere uansett.

Ønsker deg lykke til.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger