0

Drive unit tar nå kvelden

spurt 2022-07-28 14:02:52 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei! Jeg har en -13 Model S P 85 som jeg har vært fornøyd eier av i ett år snart. Tidligere, tidligere eier fikk byttet Drive Unit på noe garanti greier i 2018. Drive Unit tar nå kvelden på den.. Så vil garanti-tiden på DU gjelde fra den som ble installert i -18? Fikk en quote fra Tesla på svimlende 150.000,- for å bytte den.. Det er litt i drøyeste laget da..

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-07-28 17:12:22 +0200

Tja, det er ingen generell regel som sier at du får "ny" fabrikkgaranti på deler som blir skiftet sånn og sånn. Det er heller ikke rettsavgjørelser som sier at bildeler som bør kunne forventes å holde i mer enn fem år, faller inn under reklamasjonsfrist osv.. Om Tesla sier nei, nei, nei, ja da har du to muligheter: be om et kvalifisert råd fra forbrukermyndighetene og ta det derfra, eventuelt kan du ta lua i handa og oppsøke diin Tesla-forhandler og spørre fint om man kan møte deg på halvveien. Brukte deler? Tesla vil ikke vite av brukte deler, ut over eventuelle refurbished parts man måtte kunne tilby gjennom sitt eget system. Og dette er neppe en del du kan skifte sjæl eller få et tredjepartsverksted til å skifte om du skulle finne en hos "Høggern' fra Toten". Sånn er det bare.

At det er svindyrt? Ja, det koster å være kar, og som vi som kjører diesel forsøker å påpeke, elbil er verken feilfrie, gratis eller billig moro. Sånn bortsett fra den duppeditten du har hatt maksimal uflaks med, er det en drøss komponenter som er rådyre som reservedeler, om du i det hele tatt kan få tak i dem innenfor sånn nogenlunde rimelig tid. Og den skikkelige høydareren er og blir batteribanken. Poenget? Du får trøste deg med at det kunne vært verre. Og eier du bilen en stund til uten flere små eller litt større overraskelser, ja da kan du kanhende spare inn iallefall litt av disse 150.000 eller hva det nå ender opp med om du lader hjemme og kjører mye. Om du da ikke får til et greit kompromiss med Tesla Norge. Man burde jo kunne være litt grei med en god Tesla-ambassadør som du sikkert gjerne vil være, ikke sant? Lykke til, vi krøsser fingre og tær for at det ordner seg!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2022-08-21 06:11:17 +0200

Sorry, OP her som kommer veldig sent til bake. Den prisen var med brukte deler -.^ Du har ny 5-års reklamasjon på elementære deler til et produkt. Advokat er nå på saken tho.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger