0

Var i kolisjkon,der ikke erbeggene,på verken min side eller passasjeren utløste seg

spurt 2022-07-23 17:20:31 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei. Var i kolisjon,der jeg traff rett på støtfangeren,slik at erbeggene skulle ha løst seg ut. Hvorfor gjorde ikke de det?? hadde ingen indikasjon på at det var noe feil me de, Kan jeg kreve noe form for erstatning??der jeg kjøpte bilen? Har fodt en nakkesleng,og i påvente av resultatet som er uviss. På forhand takk for svaret.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

3 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-07-24 06:21:09 +0100

updated 2022-07-24 06:23:12 +0100

Du bør også få sjekket deg i forhold til kraftig hjernerystelse. Det er lettere å påvise enn nakkesleng, og mye mer sannsynlig...

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2022-07-24 14:50:20 +0100

Du skal alltid registrere plager etter en ulykke da det selvfølgelig kan føre til fremtidige og permanente plager, dette regner jeg med fastlegen din kan hjelpe deg med.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2022-07-26 11:28:12 +0100

Heisann – ja klart du får svar!

Forstår godt at du opplever dette som dramatisk. Nakkesleng er ikke noe å spøke med, om det er tilfelle. Håper uansett at det går bra med deg.

Så til spørsmålene dine:

Jeg kjenner jo ikke noe til hendelsesforløp, hvem som har skyld i uhellet, skadeomfanget på folk og biler eller hastigheten i kollisjonsøyeblikket, så svaret må bli litt generelt.

Én ting virker i alle fall sikkert. Du og bilen din er uenige om airbagene burde blitt utløst eller ei. Det sitter sensorer rundt om på bilen som registrerer trykk / bevegelse og som utløser airbagene når disse er store nok. Noen ganger virker det som det skal svært lite til. Andre ganger underes man over at de ikke har blitt utløst. Det kommer helt an på hvor og hvordan «smellen» treffer.

Så lenge ingen lamper med «airbag-feil» har lyst i bilen, tyder mye på at systemet har vært i orden. Dette er avanserte og følsomme greier som sjelden svikter. MEN en stor underleverandør av airbager, japanske Takata, har måttet tilbakekalle millioner av biler på grunn av feil med disse. De måtte byttes ut. Om din Mitsubishi kan være omfattet av dette, og at det kanskje ikke har blitt fulgt opp, tør jeg ikke si noe om. Men det kan jo være verdt å sjekke. For sikkerhets skyld.

Ellers kan det være smart å kjøre en feildiagnose på airbag-systemet for å se om dette er i orden om du er usikker på det.

På den annen side: Det å møte en airbag som utløses er heller ikke noen «walk in the park». Du får deg en skikkelig en på trynet da. Nesa kan brekke og trommehinner kan sprekke. Det er absolutt ikke noe man ønsker å prøve med mindre man må …

I ulykker med mistanke personskader bør politiet varsles, slik at uhellet loggføres og men må ta det med helsepersonell, legevakt eller fastlege så fort som mulig, med tanke på eventuell framtidig erstatning. Det er gjerne et langt lerret å bleke, så det håper jeg du slipper.

Dette blir i så fall en sak mellom deg og forsikringsselskapet ditt. De du i sin tid kjøpte bilen av, kan du holde utenfor. De har i utgangspunktet ikke noe med dette å gjøre. Overlat dette til forsikringsselskapet ditt.

Er du medlem i for eksempel NAF eller KNA så ikke nøl med å få juridisk hjelp. Om du føler at det butter litt imot. Som regel ordner forsikringsselskapene greit opp. Dette er dramatisk for oss når det står på og vi er fulle av adrenalin og spent venter på resultater av helseundersøkelser, men det er ren rutine for dem. Dette kan de.

Vi krysser fingrene for at dette ikke er en nakkeslang, men at du har fått deg en trøkk som har gjort deg stiv om øm, tviler jeg ikke på.

Jeg ble selv påkjørt bakfra for noen år siden. Det var virkelig ikke store smellen. Det resulterte i hodepine noen dager og i stiv og øm nakke en ... (more)

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger