0

Hvorfor løste ikke erbakkene ut??

spurt 2022-07-22 18:45:35 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei. Var i kolisjon,traff rett på fronten min,erbagen løste ikke ut,på hverken min side eller passarsjersiden,sammenstøtet var så volsomt,at radiatorne blei bøyd,kan jeg få erstatning,der jeg kjøpte bilen? På forhand takk.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-07-22 23:28:50 +0200

Slik du beskriver det, kan det synes som om hastigheten og derved kraftstøtet i kollisjonen ikke har vært tilstrekkelig kraftig til å utløse kollisjonsputene, kfr at ingen av dem løste seg ut. Ja, du kan endelig ta dette opp med forhandler, det er kurrant nok å undersøke om kollisjonsputene er operative, men noe kynisk sett, det er overveiende sannsynlig at svaret vil være at det ikke er feil på kollisjonsputene. Når det gjelder en bøyd radiator, skal det ikke rare smellen til for å få til dette. Treffer du en stolpe eller en trestamme, er det liten flate og relativt mye kraft, det gir stort trykk, vips, så er radioatoren en liten "u" der den står!

Nå sier du heller ikke denne gang spesielt mye om hendelsesforløpet, men står bilen ved et autorisert verksted kan du endelig ta opp dette med å sjekke kollisjonsputene, eventuelt be om et kvalifisert råd. Et blikk på skadene på bilen vil gi en erfaren mekaniker/biloppretter en pekepinn om hastighet mv, derved kan han si mer enn vi kan via "fjerndiagnose". Det samme vil en takstmann kunne gjøre. Be om et råd fra enten takstmann eller et verskted, og ta det derfra. Om det kan påvises en konkret feil, ja da må du uansett ha en skriftlig, faglig uttaelse om det skulle bli aktuelt å "gå videre" med den biten. Ellers er det å frykte for at bilen blir vurdert som kondemnert, det blir lett 100.000 av en skadd front, og du nevnte vel at bilen ikke akkurat var for ny å regne. I ditt sted ville jeg uansett vært mer opptatt av helsa og den mulige nakkeskaden du nevnte tidligere. Dette må følges opp, både av hensyn til eventuell erstatning, og for din egen skyld. Lykke til, måtte det ordne seg!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger