0

jaguar i pace

spurt 2022-07-22 16:42:53 +0200

anonym bruker

Anonym

hei, vurderer å kjøpe brukt elbil å da har vi sett litt på i pace , kjenner du til spesielle svakheter eller hva man bør være obs på ???

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

3 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-07-23 11:56:00 +0200

DENNE artikkelen fremstår som generelt informativ: https://www.nyteknik.se/elbilar/test-...

Når det gjelder svakheter, problemer og så videre, bilen har vært på markedet såvidt lenge at man bør ha kontroll over barnesykdommene nå. Den som googler, vil se en nogenlunde balanse mellom pro og contra, ikke en bil for alle, men som alltid, en grundig prøvekjøring vil normalt sett avdekke om man føler seg "hjemme" i en bil eller ikke. Når det gjelder kundestøtte, fremstår importøren som absolutt seriøs, ikke like mye negative kundeopplevelser som enkelte andre, relativt "ferske" importører. Nei, det er ikke alt som er like enkelt å håndtere på Jaguar, f.ex er kapslingen rundt batteripakka et spennende lement om bilen får skader under, men nei, Jaguar er helhetlig sett verken spesielt mye verre eller for den sakens skyld, bedre, enn andre elbiler.

DET GODE er et feiende flott design til elbil å være, et flott interiør som iallefall minner litt om et førermiljø slik vi forventer å finne i en bil, og ikke minst, mer fokus på komfort og opplevd kvalitet enn det som er "gjengs" i elbiler. Det man bør ha i bakhodet, er at det kan være fornuftig å få gjennomført en batterisjekk, gjerne en NAF-test, før man undertegner kjøpekontrakten. Selvsagt noe avhengig av hvor "brukt" bilen er, men ha dette i bakhodet, det dreier seg om en betydelig investering, da vil man gjerne ha et minimum av trygghet.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2022-07-25 06:56:50 +0200

I'm actually hunting for this article right now. Thanks for sharing this information, I've been seeking for it for a while. wordle today

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2022-09-17 02:16:38 +0200

wordle website is a cool word looking out turn-based board recreation just like Scrabble, during which it's a must to write present phrases utilizing the letters you personal. On this free online game on wordle each letter has its worth. Your aim shall be to make use of them to create words in horizontal or vertical course, at all times utilizing different letters already performed, to attain as many factors as attainable.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger