0

Hvorfor løste ikke erbaggen ut??

spurt 2022-07-22 12:56:34 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei Benny. Var i kolisjon med min bil,jeg traff rett på min bil,slik at radiatorene ble brekt. Erbekken løste seg ikke ut,har desverre ikke kasko på bilen,den er 12 år,så jeg vurderte,det slik at jeg ikke ville ha kasko på den. Hva kan jeg gjøre,når ikke erbagen ikke løste seg ut,jeg har fått en nakkesleng,har vert i MR,men får ikke resultatet før etter helgen? Venter på svar fra deg! Min epostaddresse: adenetiko@gmail.com Takk for svaret.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-07-22 16:59:26 +0100

For det første, om kollisjonen ikke er kraftig nok, vil ikke airbag løses ut. Derved er det ikke sagt at du ikke kan få det være seg whilplash eller andre skader, det være seg skader på ryggsøylen, eller skader på indre organer. Som vi vet, inni kroppen er det egentlig sånn at innmaten vår ligger og skvalper rundt i fettvev og vann. Når kroppen er i fart og bråstopper, ja da stopper ikke innmaten! Men om organene ikke sprekker - dvs indre blødning og andre festlige ting - går det stort sett greit. Et NB: hjernen er også et "organ" som blir liggende og skvalpe i en stjernesmell, det kan innebære bla kognitive problemer som svekket kortidshukommelse, redusert konstentrajon osv osv.!!! Ryggen og nakken er det verre med, der kan du få både kompresjonsbrudd, brister og som du refererer til, nakkesleng, som jo på sett og vis kan innebære både muskel- og nerveskade. Og tro meg, om det gjør VONDT nå, så blir det IKKE bedre over tid!

Det man BURDE fortalt deg før eller etter at du var i "tønna", er at MR ikke uten videre avdekker en whiplash. Ja, faktisk så avdekker ikke en MR whiplash i det hele tatt! Det en MR kan avdekke, er først og fremst skader på nakkevirvlene, i noen grad også vevskader, men whiplash i sin egentlge betydning, det er ekstremt vanskelig å påvise. Det vet forsikringsbransjen veldig godt, og mitt råd til deg er først og fremst å sørge for adekvat medisinsk oppfølging - forhåpentligvis oppsøkte du lege umiddelbart etter kollisjonen - og være ærlig og oppriktig. Du klager over alt som gjør vondt og får det inn i journalen, men du lyver ikke - og du holder absolutt ikke for deg selv hvor vondt det er. Som sagt: ærlig, korrekt. Dernest er advokat absolutt påkrevet. Sjekk rettshjelpsdekningen i din bbilforsikringsavtale. Det beste er om du er medlem i NAF, men uansett kan du ringe NAF og få kontaktinformasjon til NAF-advokater i ditto område. Poenget er at du må ha en advokat som virkelig kan dette med bil, trafikk og ikke minst erstatningsrett.

Du sier ikke noe om kollisjonen var din skyld eller om det var f.ex en uaktsom motpart med i bildet. I sistnevnte tilfelle håper jeg virkelig at du har tilkalt politi og at det er opprettet sak. Det å ha forårsaket kollisjonen selv vs det å ha en motpart som har skylda, utgjør en vesensforskjell. I sitnevnte tilfelle skal du være på vakt ifht en ting: selskapene vil svært ofte forsøke å vri det til skylddeling. Om du har en motpart som vrengte over i din kjørebane, ja da er det ikke uvanlig at du lynraskt får et brev med et "tilbud" om erstatning for bilen din. I bunnen står det ofte to ting: "endelig oppgjør" og formuleringer som i realiteten innebærer at du aksepterer skylddeling. Dette er mao noe du ikke skal skrive under på i hui og hast, det er her dette med advokat kommer inn i bildet. Om du har ... (more)

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger