0

Verdt å kjøpe?

spurt 2022-07-22 10:58:16 +0200

anonym bruker

Anonym

Er x5 40 e verdt å kjøpe nå for en som bor i Oslo??

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-07-22 17:47:19 +0200

Tja, som alltid ellers, det avhenger av kjøremønster og behov. enn si hvor mye penger du egentlig vil bruke på å kjøpe og eie en bil. Hadde jeg bodd i Oslo, ville jeg vel kjøpt en alminnelig grei dieselbil for å komme meg ut av byen i ferier og så videre, resten av året ville jeg satset på månedskort og kollektivtransport. Det er liksom ikke noen mening i å kjøre bil i Oslo, de gangene jeg har vært i byen på kortere eller lengre opphold, har bilen stått i hotellets garasje under hele oppholdet de gangene jeg tok bryet med å kjøre, stort sett foretrakk jeg tog, også på reisen til byen. Og ja, vi snakker om lengre opphold, opptil en måned i slengen, 5-6 måneder etterhverandre på det verste. Tjenestereiser, jeg bor ien annen landsdel, men før jeg ble pensjonist jobbet jeg i to virksomheter som hadde sitt hovedkontor og viktige deler av virksomheten i Oslo og omegn. Jeg hadde vel strengt tatt andre behov enn det du har i din hverdag, men poenget er at du først og fremst bør sette deg ned og tenke gjennom hva du bruker bilen til, dernest bør du være klar over at den bilen du synes å ha på lista, koster flesk på alle vis. Det koster å være kar.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2022-07-24 15:31:50 +0200

Det finnes utallige tester på Google samt at man må prøvekjøre og liker man det man leser og prøver så klinker man til. Er nok ikke så mye for eller imot tror jeg men om det passer for deg i Oslo se det der må du nok være din egen dommer som vi andre må og veie for og imot behovet ditt og eller din families behov.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger