0

Polo 2011 visa polo. 2019 …………………..

spurt 2022-07-22 09:34:49 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei. Er det noe forandring med baksete plassen i en 2011 polo og 2019 polo. Har leid en 2019 mod nå og har sett på en pent brukt polo 2011 78000 km

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-07-22 11:32:48 +0100

Jepp – det er det. Som de fleste andre biler har også VW Polo vokst seg større og større for hver generasjon.

2019 modellen som du leide er både en del lengre, har lengre akselavstand og er bredere, enn 2011 modellen du har sett på. Selv om det «bare» er noen centimeter her og der har dette faktisk en god del å si på den innvendige plassen - uten at jeg har de eksakte målene.

Når det er sagt synes jeg en VW Polo kan være både et smart og fornuftig kjøp om man leter opp en fin bil i god teknisk stand.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2022-07-22 17:11:14 +0100

Om bakseteplassen er viktig for deg, og da spesielt benplassen, vær ops på at reguleringsmulighetene for forsetene også har variert for de forskjellige modellene. Dette er ikke alltid like lett å se på de målsatte skissene i reklamemateriellet, det enkleste er å sjekke på de bilene du ser på etterhvert, du flytter spesielt førersetet litt frem og tilbake, og sjekker benplassen. Dernest setter du setet der det passer for deg og sjekker en gang til. Voila, så har du et vesentlig bedre beslutningsgrunnlag! Og er grunnen til bekymringen for bakseteplassen knyttet til bakovervendt barnesete, da tar du med deg barnesetet og prøver. Det er den eneste måten du kan være sikker på.

En annen ting du bør ha i bakhodet med Polo, er at du bør unngå 1,2 og 1,4 bensin fra før 2013, uten at jeg derved husker HVILKE motorer du kan få i de forskjellige årgangene av Polo - nettopp disse motorene har KAMKJEDE og en uheldig konstruert kamkjedestrammer. Velg heller en NYERE bil eller en bil med en annen motor. Ellers er det verdt å vurdere Skoda Fabia også, spesielt stasjonsvogna er en feiende flott og praktisk bil. I bunn og grunn en VW som er satt sammen i Tsjekkia, men du får ofte noe mer bil for pengene, i den forstand at du får en nyere bil i samme stand for samme pris.

Det samme gjelder VW Beetle, spesielt modellen fra 2012 og fremover har blitt en veldig praktisk og grei bil. Tredørs vel og merke, men det er faktisk plass til iallefall et barnesete, selv om passasjersetet foran blir noe trangt da. Også her dette med 1,2 og 1,4 TSI, men ellers er Beetle av en eller annen grunn rimelig i bruktmarkedet. Mer plass enn Polo og et absolutt sjarmerende retro-design! Ellers er automatkasse veldig greit å ha på alle biler med små motorer, DSG heter det hos VW. Og ja, som Benny sier, Polo er greie og fornutige biler, men tenk gjerne på andre alternativer fra VW også, det øker utvalget og derved muligheten for å finne en bil som passer deg som hånd i hanske til rett pris! Og ønsker du et minimum av trygghet ved kjøpet: tenk tanken å avtale en NAF-test med selger, iallefall en 60-punkters. Det e rså enkelt som at alle biler ruster i Norge, også VW og Skoda, og når du eventuelt har kjøpt en bil, ta vare på den med et alminnelig godt regime for service og vedlikehold. En del av dette bør absolutt være understellsbehanlding med jevnlig etterbehandling. Lykke til med bilkjøpet!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger