0

Venstre sidespeil flytter.

spurt 2022-07-18 11:29:22 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei Helt siden bilen var ny, oppdager en til stadighet at venstre sidespeil er ute av stilling. Trodde lenge at vi kom nær det, Det er hele speilhuset som flytter seg litt eller mye utover. En må da legge speilene inn og ut igjen, så er det på plass. Ofte er det lite, men en ser et helt annet synsfelt, enn planlagt. Vi har normalt speilet, slik at vi ser en del av bilen, så vi oppdager det etter en stund. Om vi ikke har relatert dette til noen nestenulykke oppfattes det som et sikkerhetsproblem, og en stressfaktor å trykke speil inn og ut igjen, Virker som om speil-motoren roter når den får spenningen påslått. Min kone sa i skrivende stund, at det tok seg en 30 grader når hun åpnet bakluke på låst bil. Opel sier alle bilene er slik og at de ikke har tenkt å gjøre noe med det. Vår bil er snart 5 år og garantien ute. Er dette et vanlig problem og bagatell vi skal leve med? Ellers nye batterier og kjempegrei bil.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-07-18 11:43:30 +0100

Hallo! Hyggelig at dere er fornøyde med Ampera-e! Det er en fin og snerten liten bil. Husker at jeg ga den terningkast 6 på første testen av den i USA.

Veldig synd at det ble alt det rotet det ble rundt modellen. Bilen er fortsatt genial! Dette med speilet som «jukser» mener jeg er en garanti-sak som dere MÅ ta tak i med en gang før garantien utgår. En speilmotor som lever sitt eget liv og som justerer speilet i hytt og gevær, skal ikke være slik. Som du selv er inne på: Dette kan gå på sikkerheten løs.

Løp til nærmeste forhandler og få fikset dette FØR 5-års nybilgarantien går ut. Eller har dere kjørt for langt? Du sier snart 5 år, og utenfor garanti?

Jeg tror jeg uansett ville ha fått fikset opp i dette.

Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger