0

Hva tenker du om C350e?

spurt 2022-07-01 10:39:41 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei Benny! Jeg er bilinteressert, kan litt om biler men trenger av og til en «strammer» for å få bakkekontakt. Jeg har i dag en E-golf 2020 modell som jeg tok ut helt ny og som jeg har kjørt ca 14.000,- km. Jeg skal overta to mellomstore hunder og ser at E-Golfen vil ikke være egnet mtp å få satt inn bur. Til tross for brede dekk/felger oppleves E-Golfen kjedelig i tillegg. Så er jo det hele to år siden sist jeg byttet bil. Jeg har nå blitt enig med meg selv om å ikke bruke masse penger på bil. Skal jeg ha en EL-bil som har god plass og er både komfortabel og sporty må jeg bla ut ca kr 500.000,-. Alternativet er å gå mot strømmen og heller satse på fossildrevne evt hybrid av ulike slag til +/- samme prissegment som E-golfen. Til tross for mitt kjøremønster nemlig lav kjørelengde km i året, vil bensin/ diesel kostnadene utgjør litt kr pga prisene nå til dags. Det kan jeg leve med Så har jeg nå sett på C350e som et alternativ. Er disse driftssikre biler? Noe å være obs på? Noen gjenganger feil? Vil jeg risikere å gå fra en E-Golf med 3 år igjen på garantien til hyppige og kostbare reparasjoner med en C-klasse (etter utløpet av en bruktbilgaranti på 6 mndr)? Har også fundert på alternativer innen samme prissegment som Superb, A4/6, V60/70/XC, E-klasse evt andre men dog kjedeligere Outlander, Optima, Lexus RX/NX eller litt mer riskye Jeep Renegade/ Cherokee… hjelp meg med noen gode råd som kan forene både hode og hjerte i valget! Kan jo håpe på å få bakkekontakt en liten stund da :)

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-07-01 12:39:36 +0100

Jeg ville lett valgt Outlander med ladbar hybrid, den er rommslig og ikke det granne kjedelig spør du meg, når du velger en med siste faceliften da er den riktig snaselig å se på og til faktisk gode priser, el rekkevidden er på en god dag 4 mil og holder for mange med sine turer i butikken, barnehagen osv. Ellers er Amerikansk litt for de spesiellt inntreserte foruten da selvfølgelig Mustang Mach E som ville vært mitt soleklare valg om jeg badet i penger. Lexus er et som vanlig bombesikkert valg men du må jo se om plassen er tilstrekkelig til ditt bruk. Mercedes C klasse er vel knapt kjent som spesiellt rommslige biler så her må alt du ønsker å ha i bilen prøves grundig før du bestemmer deg.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger