0

Nyere 3 Serie GT

spurt 2022-06-25 12:26:15 +0100

anonym bruker

Anonym

Har fått sansen for BMW 3 Serie GT og lurer på om dette er biler som er solid bygd eller må man regne med masse dyre reperasjoner på verkstedet. Vet at det er dyrere å vedlikholde BMW enn for eks VW, dette er helt greit, men er det sånn at BMW går oftere i stykker?

Ser for meg 2014 modell eller nyere med rundt 100k på telleren, med automat, 2.0 Diesel og xDrive. Er over gjennomsnittelig bilinteressert og liker biler som byr på litt sportslige kjøre egenskaper. Kjører nå en VW med 2.0 bensin og firehjulstrekk og den ligger klistra på veien. Tror BMW'en vil leve opp til forventingene der da :) Men som nevnt så lurer jeg på om den blir den for dyr å reparere? Hvor mye mer kontra en VW koster service og vedliehold samt deler?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-06-25 14:41:34 +0100

updated 2022-06-25 14:53:57 +0100

Kjøre egenskaper skal du nok ikke bekymre deg om da Bmw har vært best her i kanskje de siste 30 årene foruten noen Italienske biler og kanskje Ford med noen av sine fks Coshwort modeller men vi snakker ikke her om sport eller supersport biler men i det vi kaller familie bil segmentet. Ja Bmw er solid bygde biler og er min favoritt blant trekløveret Bmw, Mercedes Audi nettopp fordi den har skarpe kjøre egenskaper. Den smarte kjøper delene på Ebay, Skruvat el og leverer de med til et uavhengig verksted og vipps så er det ikke dyrere å reparere eller eie enn en hvilken som helst annen bil. Bmw hadde noen svakheter med register kjedet på sine N47 motorer men skal være løst ila 2011-2012 så din 2014 model skal være ok. Ikke la deg lure av long life service da det trolig var derfor Bmw hadde masser av utslitte register kjeder. Mellom 15000-20000 km er maks intervall for oljen og se til at servicer er fulgt. Her ser du hva som skjer hvis du ikke bytter oljen på riktig intervall he he https://www.youtube.com/watch?v=-3AZx... Bmw har kanskje fått noe ufortjent rykte i og med at unge mennesker kjøper en bil de egentlig ikke har råd til å følge opp men det er jo ikke Bmw sin feil men en bruker feil. Ta derfor gjerne en Naf test fordi noen Bmw lett kan være kjørt av yngre menn med tung gassfot og stadig ønske om å vinne alle lyskryss race på sin vei.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger