0

1.8 bensin 2017 model

spurt 2022-06-22 05:30:21 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei jeg har noen vibrasjoner under kjøring kjenner det mest i sete felger og dekk er helt nye prøvd og avbalansere flere ganger uten at det ble noe bedre hva kan dette være for noe

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

3 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-06-22 10:40:00 +0200

Tja, det kan være så meget, alt som går rundt representerer bevegelsesenergi, er det noe som er i ubalanse, ja da skal det ikke mange gramma til før det merkes. Det springende punktet her er hvorvidt denne vibrasjonen - som skal være mest merkbar i setet - var der FØR du byttet dekk og felger....eller om den kom ETTER at de feiende flotte nye dekka og felgene var på plass. Om det første er tilfelle, kan årsaken være andre ting som går rundt. Alle biler vil jo ha vibrasjon i større eller mindre grad, det er svært få biler som er helt og holdent vibrasjonsfrie, det som kan gi deg en pekefinger om det er et problem som må gjøres noe med, er hvor kraftig denne vibrasjonen er. Om du formelig hopper i setet, er det i aller høyeste grad uheldig. Om det knapt er merkbart...er det sannsynligvis bare vanlig vibrasjon - som kan oppstå av f.ex dekkenes ferd over asfalten.

Er det knyttet til de nye dekka / felgene, altså tilfelle to: "noe" som dukket opp i ettertid - ja da kan det også der være dekkas ferd over asfalten som gir en anelse vibrasjon. Men det kan også - som du er inne på - være knyttet til ubalanse i det være seg felgen eller dekket. Si at gummiblandingen ikke er helt uniform - dvs har forskjellig tetthet - da kan det i noen tilfeller være nærmest umulig å få avbalansert skikkelig. Men hvor mye vibrasjon er det nå da...? En ting er at du merker det i setet, men merker du noe i girspaken? Er det ubalanse i et eller begge drivhjula, ja da vil du merke det på girspaken. Kommer ubalansen fra de to hjulene du IKKE har drift på, ja da kan det være der årsaken til vibrasjonen i setet ligger.

Hva sier de som avbalanserte dekka? Brukte de veeeeeeeeeeeldig mye vekt for å avbalansere en eller flere hjul? Du bør uansett bør avklare om det er tilfelle 1 eller to nevnt over, dvs om vibrasjonene dukket opp før eller etter at du skiftet hjul, og ta det derfra. Ellers avgjør graden av vibrasjon hvor mye tid og krefter du skal legge i dette, om det er sjenerende, plagsomt, ja da er det noe du må ta tak i. Er det kun en lett irritasjon? Da vilel jeg vurdert hvor mye tid jeg skulle legge i det. Mistenker du ANDRE PROBLEMER - tilfelle en - ja da søker du råd ved ditt faste verksted.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2022-06-22 12:36:27 +0200

vibrasjonen var der før nye felger og dekk derfor jeg prøvde noe nytt men lykkes ikke med det heller vibrasjonen kommer bak ikke noe risting i gir spak eller ratt ikke mye unormalt med lodd heller på avbalanseringen jeg føler ikke at jeg hopper i sete heller så da kan jeg kjanse konkludere med at det ikke er noe ille bilen går veldig bra ellers ikke en lyd eller noe ulyder heller

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2022-06-22 18:11:50 +0200

Som sagt....om du mistenker andre problemer....eller føler deg usikker.....ja da ber du om et kvalifisert råd fra ditt faste verksted. Det koster normalt ikke noe å spørre verksmesteren om å ta en prøvetur heller. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger