Autorisert VW forhandler tilbakeholdt opplysninger om en e-Golf jeg kjøpte fra dem.

spurt 2022-06-21 17:13:42 +0200

anonym bruker

Anonym

I januar 2021 kjøpte jeg en e-Golf fra Albjerk Bil i Drammen (en autorisert VW forhandler). Ettersom jeg dessverre har hatt vannlekkasje på mine 4 siste VW Golf og en Polo, spurte jeg selgeren eksplisitt om det hadde vært noen som helst form fo vannlekasje på bilen før jeg kjøpte den. Dette ble avkreftet på det sterkeste.

Utover våren kjente jeg lukt i bilen, og den dogget på innsiden. Jeg tok umiddelbart kontakt med Møller Bil i Ålesund etter at det rant inn vann under døren på venstre side bak.

Det viste seg å være lekkasje i pakningen rundt høytaleren bak. Disse ble da skiftet på alle 4 dører fordi det var et kjent problem på denne modellen.

Fuktlukten har ikke forsvunnet og det dogger i bilen uten at det er noen grunn.

Det viser seg også at Albjerk Bil i Drammen har forsøkt å reparere rust på bakluken der vannet skal renne ut. Ved skadesenteret hos Møller Bil i Ålesund, så de at dette ikke var skikkelig utført og at dette derfor måtte bli en reklamasjonssak mot den som hadde forsøkt å reparere skaden. Som følge av dette ville skaden ikke dekkes av nybilgarantien på bilen.

Nå hevder Albjerk Bil i Drammen at dette ikke er en reklamasjonssak, men at jeg skal selge bilen tilbake til dem mot at de trekker fra etter at de har taksert bilen.

Jeg er ikke interessert i å stå som selger av bilen til dem og jeg er ikke interessert i at de takserer bilen etter eget forgodtbefinnende og reduserer prisen jeg får for bilen uten at jeg har noen som helst kontroll med hva de skal trekke for på en slik takst.

Jeg har kjørt bilen 9000 km etter at jeg kjøpte bilen og det er kun jeg som har kjørt bilen uten passasjerer. Bilen er like strøken både utvendig og innvendig som den var da jeg kjøpte bilen fra dem.

Dette er jo en reklamasjon og bilen er innenfor nybilgrantien.

Det siste han skriver er at jeg kan kontakte en avdokat dersom jeg ikke er fornøyd med denne løsningen.

De har bevisst holdt tilbake opplysninger om bilen som jeg hadde rett til å bli kjent med.

Har du noe forslag til hvordan jeg skal gå frem videre?

Kan jeg anmelde dem til politiet for svindel ettersom de bevisst har holdt tilbake opplysninger om bilen som jeg eksplisitt spurte om?

Mvh Charlotte Michelsen

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett