0

Mitsubishi pajero 2800td 1995modell

spurt 2022-06-17 19:09:59 +0200

anonym bruker

Anonym

Gamle startmotor gikk rundt men slo ikke inn. Kjøpte ny startmotor fra autodoc og satte inn et nytt batteri i bilen. Når jeg skal starte så blir det bare et klikk og den går ikke rundt og den slår heller ikke inn. Jeg har også prøvd å kortslutte starteren men det skjer ingenting

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-06-18 09:33:22 +0200

Nja, nå sier du ikke noe om hva du egentlig bedriver når du "kortslutter" starteren, men siden det ikke skjer noe som helst, er det overveiende sannsynlig at du ikke har spenning whatsoever - begrepet "kortslutte" innebærer normalt sett at du legger en last på tilnærmet 0 ohm mellom en leder med pluss 12 volt og jord. Da flyr gnistene, og er det et riktig spenstig batteri i den ene enden, ja da finner du opp prinsippet for sveising på ny!

Uavhengig av hva du måtte foreta deg, for meg fremstår det som om du rett og slett ikke har strøm frem til starteren. En starter er pr definisjon en ganske så strømsulten greie, derfor er det et startrelee med i bildet. Når det sier "klikk" og ikke skjer mer, ja da ville jeg tenkt at enten er startreleet kaputt gewesen sein, eller så er det dårlig kontakt - evnt brudd - i strømtilførselen til starteren - alternativt dårlig jordforindelse. Gå gjennom denne gullrekka du, så kan det hende det ordner seg. Og om du ikke helt vet hvordan du skal sjekke at starteren er "liv laga" her, ja da får du hjelp av en god venn som kan det du ikke kan, ikke vondt ment, men det er såvidt høyt strømtrekk at man skal gjøre de rette tingene i rett rekkefølge her. Lykke til - dette ordner seg nok!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger