0

Legger til spørsmål under

spurt 2022-06-11 10:28:50 +0100

anonym bruker

Anonym

Ser nå at det ikke er olje på bilen i det hele tatt og kjøleveska er på under minimum. Kan det være toppakningen og hva koster evt å bytte dette?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-06-11 17:09:33 +0100

Jaaaaaaaaaaa.......der kom "resten"! Ja, det kan definitivt være topp-pakningen! Det koster litt ja, noe variabelt med hvilken motor som sitter i bilen...noen er litt mer arbeidsomme! Innhent gjerne pris fra f.ex et merkeverskted og et par-tre seriøse, uavhengige og ikke minst AUTORISERTE verksteder og ta det derfra! Sjekk gjerne også med gode venner for å være sikker på at du finner noen som gjør godt arbe', verre er det ikke. Bor du forholdsvis nær Sverige eller danskebåten.....er dette også et billigere alternativ som kan være fornuftig når vi snakker om en relativt gammel bil. Og neeeeeeeeeeeeei, dette er ingen gjør det selv jobb, her skal du være en over gjennomsnittet dyktig garasjemekaniker, dvs ha litt erfaring, før du går i gang. Det er et par ting å passe på for å si det sånn.

Ellers: kjør minst mulig med bilen, blir den for varm, kan du gjøre vondt mye verre. Eksakt pris? Vanskelig å si, en tusenlapp var det på Laddisen min når min ex-kone bare MÅTTE ligge og file på første og andre gir med turtelleren i det røde i mil etter mil for noen år tilbake - vi snakker vel 35-40 år siden! Tipper i trakten av 10-15.000 om du er VELDIG heldig. Men det koster ingenting å spørre seg for. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger