0

skpetisk til mercedes m klasse 2012 88000km ?

spurt 2022-06-10 09:09:57 +0100

anonym bruker

Anonym

hei vurdere å kjøpe en M klasse 2012 som har rullet 88000km er dette et dumt valg ? nor jeg burde tenke på ?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-06-10 14:56:19 +0100

NAF-test er obligatorisk FØR - FØR - FØR du skriver navnet på kjøpekontrakten. Er bilen grei, tar du det derfra - som kjent er det vesentlig enklere å avtale utbedring av feil og mangler FØR kjøpekontrakten er underskrevet, alternativt et hyggelig prisavslag. Og nei, du har ikke en snøballs sjanse på St Hans Aften til å "lese deg opp" på kjente feil og sjekke bilen godt nok selv der ute på tunet hos selger. NAF-testen koster litt, men gir deg vesentlig bedre trygghet og selger får dokumentert at opplysningsplikten er overholdt. Win-Win for begge, splitt evnt kostnaden for NAF-testen på to. En av dere er kanhende medlem i NAF også, det gir en hyggelig rabatt.

Ellers er jo den bilen du refererer til i premium-gjengen, det innebærer at du må sette av betydelig større summer til service og vedlikehold enn om du hadde valgt en mer "folkelig" bil, både fordi du da får en mer "grei" bil uten masse dikkedarer som kan gå i støkker, for ikke å snakke om at mer kompliserte biler med premiumstempel = stivere priser helt av seg selv, både på arbe' og deler. Sånn er det bare, du bør vite hva du går til. Dernest får du en flere år nyere bil for samme budsjett om du velger si VW eller Skoda - evnt Ford.

Mhp kjørelengden fremstår det som mistenkelig lite for en bil som har såpass mange år på veien. Jeg ville hatt mer trua på en si 3 år gammel ex-taxi med 500.000 på kilometertelleren, i min verden har antall år på veien større negativ betydning for en bil enn noen hundre tusen kilometer kjørt. Smaken er imidlertid som baken, det fremste ankepunktet her vil være pris og løpende driftskosntader. Sett deg ned og regn nøye på det, en bil som dette blir uaansett alt annen enn billig moro. Om jeg skulle gitt et kvalifsiert råd, ville jeg anbefalt deg å kjøpe en helt annen bil isteden. Men også der gjelder jo dette med NAF-test osv osv... Uansett: lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger