0

2022 Audi Rs3 Verditap

spurt 2022-06-07 12:33:48 +0100

anonym bruker

Anonym

Hva tenker du om å kjøpe seg en helt ny Audi Rs3? Tror du disse bilene vil holde seg i verdi fremover? De vil jo bli ganske sjeldne

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-06-08 08:03:32 +0100

Først og fremst, om du har en ordnet økonomi og ønsker å prioritere en bil med høy gøyfaktor og noe mer krevende bilhold, fremfor f.ex bolig, ja da er det setter du deg ned og tenker nøye gjennom hele gullrekka fra behov, kjøremønster og like til budsjettet og din sannsynligge livsituasjon i overskuelig fremtid, si minst ti år fremover, og tar det derfra.

Dernest: for en relativt dyr bil, kjøpt i Norge, er det en faktor som ikke kan overvuderes: en betydelig del av bilens nypris er og blir avgifter, avgifter og atter avgifter. For biler med en høy avgiftsandel vil verditapet bli brutalt, uansett hvordan man ser på det. Noe kynisk sett, Bruktmarkedet vil rett og slett ikke være med på å spleise på avgiftsandelen. Ja, det finnes entusiaster som vil betale nærmest hva som helst for den bilen de måtte ønske seg, men glem nå ikke at det ikke er langt til Tyskland: der er det liksom litt flere biler å velge i, og RS ditt og datt er egentlig ikke SÅ sjelden! Det koker ned til at det finnes et antall biler i markedet til enhver tid, og siden dette er en noe spesiell bil, er det ikke noen kø av potensielle kjøpere utenfor døra når den dagen kommer at du ser for deg å selge bilen. Ja, dette kan endre seg frem i tid, men da snakker vi langt, langt frem i tid.

Om jeg hadde vært i dine sko, ville jeg gjort som nevnt innledningsvis, om svaret er et rungende "ja" når du har tenkt grundig gjennom ting og tang en til gang, og ellers har en sånn nogenlunde nøkternn holdning til at dette faktisk vil koste penger - mye penger - ja da kjøper du bilen og koser deg med en i mange år fremover. Mer komplisert er det ikke, og er du så heldig at verditapet er moderat sett gjennom hele bilens eiertid, ja da tar du det som en hyggelig bonus på toppen av all den gleden du har hatt med bilen. Men glem nå ikke at du fortsatt bor i Norge da, gjennomsnittshastigheten i veinettet er vel i trakten av 62,7 km /t om jeg ikke husker feil. Og som vi vet, førerkortet hopper i lomma før du får sagt "kake" med en bil som dette. Dernest: trafikken er så tett etterhvert at den største "moroa" med en Audi RS et eller annet vil være naboens grønne ansikt og oppmerksomheten du får det være seg i kameratgjengen eller på bensinstasjonen. Moroa forøvrig blir dessverre noe begrenset. Sånn er det bare, men vet du hva du går til - og ikke setter deg i gjeld som ødelegger resten av tilværelsen - ja da er det kanhende verdt det. Men glem nå ikke at du kan få mange gode stunder med enklere varianter over samme tema til en vesentlig lavere pris også! Jeg vil hevde at en "vanlig" Audi med samme karrosseri med en normalt grei motor og firehjulstrekk vil været like godt alternativ på ... (more)

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger