0

Garanti vs reklamasjonsrett

spurt 2022-06-03 13:18:28 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei, i artikkelen din https://www.tv2.no/broom/14552925/

blander du kortene litt når det gjelder garanti og reklamasjonsrett. Loven gir oss 5 års reklamasjonsrett og den krever ikke at man gjør servicene, bare nødvendig vedlikehold. Om feil oppstår som selger kan relatere til dårlig vedlikehold, kan reklamasjonsretten falle bort på dem delen av feilen.

Garanti er noen selger selv tar initiativ til å tilby, og når det gjelder biler er det grunn til å tro at siden kunden allerede har reklamasjonsrett, gjør man dette som salgsargument og fordi totalregnestykker går i pluss fordi man selger service med trusel om at eller bortfaller garantien. Men, i de aller fleste tilfeller gir reklamasjonsretten like god beskyttelse så garantien er egentlig overflødig.

Jeg synes du skal skrive om dette og gjøre folk oppmerksom på hva de alltid har krav på gjennom forbrukerloven og opplyse om forvirringen opp mot garanti.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-06-04 13:24:52 +0100

Ja, tipper det var detg som skrev det andre spørsmålet også, dette var bede formulert, her tar nok Benny opp hansken og skriver en knallgod artikkel! Ellers finnes jo dette på forberukrådets nettsider også....for de som måtte trenge oppskrift og kart for kvisleis ein lyt gjera når en tvist knyttet til bil etc oppstår!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger