0

Mitsubishi Colt 2008 modell

spurt 2022-06-02 18:06:31 +0100

anonym bruker

Anonym

Jeg har en Mitsubishi Colt 2008 modell med elektrisk servostyring. Når det blir over 15 varmegrader ute blir styringen tregere. Så treg til tider at når jeg svinger en vei så må jeg ta i så mye at jeg må kontra styre andre veien. Har snakket med flere Mitsubishi verksteder uten resultat. De sier det er en nøtt. Når det er kjølig er det ingen problemer. Jeg vurderer å flytte til Finnmark. :-)

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-06-04 20:32:43 +0100

Neida, det er nok å fløtte til sørvestlandet, her er det stort sett helårstemperatur, som regel 10 grader give or take et par grader mesteparten av året, kun i juli-august hender det at det blir litt varmere :-) Ellers er det legio muligheter her, når merkeverkstedene gir mer eller mindre tapt, er google ofte din beste venn. Prøv søkestrengen "mitsubishi colt servo problems" eller "mitsubishi colt power steering problems", og du vil kanhende se lyset. F.ex HER finner du kanhende noe som kan hjelpe deg videre: https://mechanics.stackexchange.com/q...

Et NB: om du ikke er over gjennomsnittet dyktig garasjemekaniker, få hjelp av en god venn som kan det du ikke kan. Du trenger også litt mer enn skiftenøkkel her, og du skal kunne bruke verktøyet på en god måte! Ellers vil et uavhengig, autorisert verksted nok kunne hjelpe deg, ta utskrift av beskrivelsen og ta det derfra! Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger