0

Bilbeskyttelse

spurt 2022-05-26 09:20:57 +0100

anonym bruker

Anonym

Har en Tiguan as41971 og har fått forspørsel om bilbeskyttelese garanti hvor garantie dekker alle indre bevegelige deler av motor,samt motor,kjølesystem,girkasse,drivstoff/bremse system,styresystem,kraftoverføring,drivaksel komponenter,veihjelp. Alt for kr.29995/år. Det jeg lurer på er at når jeg har full forsikring på bilen, kan det her være lønnsomt eller holder den ordinære forsikringen jeg har fra før av. ?? Kjører ca 10000km i året. Mvh Alfhild.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

Kommentarer

Beløpet er 2995/år ikke 29995/år

myrvold gravatarbildemyrvold ( 2022-05-26 11:20:03 +0100 )rediger

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-05-26 13:10:56 +0100

Dette er etter alle solemerker svindel, svindel og atter svindel. ellers var prisen interessant, setter du av 30.000 spenn i året og putter dem i en rentebærende investering, er du langt på vei til ny bil etter f.ex 10 år. Nå sier du ikke noe om hvor gammel bilen din er, ei heller om du har "full dekning" eller også det som kalles "Pluss-dekning", enkelte selskper tilbyr avtale som også dekker motor, girkasse og så videre innenfor så og så mange år og den og den kjørelengden. En slik dekning gir deg mer enn disse svindel-aktørene og koster mye mindre. Ta en telefon til ditt forsikringselskap og forhører deg hva du har og hva de kan tilby, har du en relativt ny bil kan pluss-dekning eller "Superkasko" være fornuftig.

Ellers har du jo bil i 40-50 år med så kort kjørelengde! Gitt et normalt godt regime for service og vedlikehold, understellsbehandling med jevnlig etterbehandling inkludert, kan en god bil som Tiguan gi deg både 4 0g 500.000 kilometer uten nevneverdige problemer. Du har mao ikke spesielt mye bruk for forsikring mot ditt og datt, legg heller pengene i løpende service og vedlikehold, kfr over. Mhp "veihjelp" har du dette gjennom din ordiære kaskodekning, rett nok med en egenandel på 500 spenn, men himmel og hav, hvor ofte trenger du egentlig veihjelp? Jeg har kjørt opptil 70.000+ i tidligere år, til dags dato har jeg ikke blitt stående langs veien og grine. Ja, jeg har brukt veihjelp innimellom, tidligere har jeg vært medlem med veihjelp i NAF, jeg har vært medlem i Falken, men når du kan telle gangene du har fått hjelp av disse gutta på fingrene på en hånd gjennom 45 år?

Min kur mot "veihjelp" har vært dels bedre rutiner mhp service og vedliikehold, dels å ha reservehjul, enkelt verktøy og ikke minst, en start-booster og startkabler, i bilen. Ikek det at jeg har så mye bruk for det, men det er noe med det: når jeg kjørte billigbiler hadde jeg alltid en 50-kilos verktøykasse og diverse deler der bak! Det skremte bilen såpass at den aldri sviktet! Litt sån ner det med reservehjul og startbooster også, når du har dette med deg, da får du sjelden eller aldri behov for det! I det hele tatt, ikke ta sorgene på forskudd, halvparten av dem kommer aldri! Lykke til videre med en feiende flott bil!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2023-06-20 04:23:54 +0100

Gjennomgå nøye vilkårene og dekningen som tilbys i den ordinære forsikringspolisen du allerede har. bloxd io Sjekk om den allerede gir tilstrekkelig dekning for de nevnte komponentene. Hvis den eksisterende forsikringen dekker lignende skader og reparasjoner, kan det hende at bilbeskyttelsesgarantien ikke gir tilleggsverdi.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger