0

DSG girkasse problem

spurt 2022-05-22 20:38:52 +0200

anonym bruker

Anonym

Jeg har en golf stasjon 2010. I det siste måned har jeg opplevd at den girer lit tidlig opp. når jeg kjører på en jevnt vei med en gang passerer jeg 40 i hastighet skifter gir til D5 og hvis jeg passerer 50 da skifter den til 60, dette har ikke skjedd fra før. når den skjer da mister jeg litt kraft av bilen og bilen skjelver litt på grunn av høyt gir, så må jeg trå på gas bedal for at den skifter til lavere nr. Har du noen tips om hva kan man gjøre eller hva er grunnen til det ? Mvh Ishouh

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

4 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-05-23 10:37:43 +0200

Heisann. Dette med at litt eldre VW / Audi kan ha problemer DSG-kassa er ikke noe nytt. Det er vel strengt tatt mer et spørsmål om når – og ikke om de går i stykker …

Det skal i rettferdighetens navn sies at det finnes ulike varianter, til ulike modeller, av disse girkassene. Ikke alle er like dårlige.

De i Golf, Touran og Tiguan er dessverre ikke av den beste typen. Jo eldre jo bil, jo verre girkasse. Nye er de kjempedyre. Ofte å dyra et det ikke er lønnsomt å bytte å litt eldre doninger. Brukt kan du bare glemme å få ta i, for her er det mange om beinet.

Men det går heldigvis an å overhale de. Det koster rundt 25.000 kroner, litt ettersom. I dirr tilfelle ville jeg nok få stilt en diagnose på et pålitelig verksted aller først.

Det er, heldigvis, ikke slik at det verste alltid skjer. Har du litt flaks så kan det være en litt mindre omfattende ting også.

Man må jo alltid håpe på det beste – men samtidig også være forberedt på det verste. Ønsker deg lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2022-05-23 10:45:07 +0200

Dette kan være en form for normalvariasjon, men i ditt sted ville jeg oppsøkt et merkeverksted og lagt frem det du opplever som et problem. Det kan være knyttet til girkassens styringsprogram, da har man muligheten til det vi kan kalle "rykk-tilbake-til-start", noe forenklet sett kan man si at man laster inn grunninnstillinger på ny. Og skulle det være et mer sammensatt feilbilde, ja da kan du iallefall innhente råd fra merkeverkstedet og eventuelt også et verksted som har spesialsert seg på reparasjon av automatkasser. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2022-05-23 14:00:06 +0200

I was very pleased to find this site.I wanted to thank you for this great read!! I definitely enjoying every little bit of it and I have you bookmarked to check out new stuff you post. ufa7979

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2022-05-26 08:41:23 +0200

I'm glad to see the great detail here!. 안전놀이터

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger