0

Fjerne vindsuvisker bakk?

spurt 2022-05-20 02:56:55 +0100

anonym bruker

Anonym

Er det lovlig å fjerne vindsuiskeren bak på volvo c30?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-05-20 15:40:56 +0100

Google er din beste venn, du kan f.ex søke på "kontrollveiledning for PKK". Der sies det mangt og meget om vinduspusserne på frontruta, mens eventuell pusser bak, se det forbigås i stillhet. Dette reflekteres også i kjøretøyforskriftens §32, der det kun refereres til visker / spyler foran.

En ting skal du imidlertid ha i bakhodet: lovlig utstyr som er montertp å bilen - som her pusseren bak - skal fungere når bilen vises. Gjør den ikke det, ja får du dask på lanken og pålegg om å fikse den. Mao er det fritt frem for å fjerne bakruteviskeren, men sett som et minimum en gummiplugg i hølet der den har stått. Om du ikke patcher hølet på et eller annet vis og får f.ex et firma som driver med mikro-lakkering til å lakke over etterpå. Blir det skikkelig gjort, vil det ikke være synlig at det noensinne har vært en visker der bak, og det er vel det som er motivet for å gjøre dette - "styling"?

The bottom line er at det jo er en grunn til at Volvo har valgt å montere visker på denne bilen, det blir som alle andre biler som er butte i rumpa: du får et skikkelig sug der bak, som trekker opp alt som er av dritt og snafs på bakruta. Jeg ville tenkt meg om to ganger før jeg fjernet bakruteviskeren, men for all del, det er et forholdsvis fritt og godt land vi bor i!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger