0

Volvo xc 70 2006 4x4 automat

spurt 2022-05-18 10:33:24 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei. Jeg har en volvo xc 70 2006 4x4 automat 185HK Og jeg har problemer med for lavt turbo trykk. Denne bilen har elektronisk styrt turbo og ikke westgate klokke. Jeg har byttet følgende deler. Virvelspjeld, turbo( helt ny) føler på trykkrør fra intercooler, gummi pakninger på turborør under bilen. Sjekket alle slanger og ikke noen sprekker eller hull. Ingen olje søl rundt ved turbo slanger eller intercooler. Renset dysene. Prøvd en annen intercooler men feilen kommer likevell opp. Har også renset EGR nøye. Byttet også luftmengdemåleren (LMM)

Får feilkode ECM1507 (turbo control, too low pressure DTC status: Present

Jeg sletter feilkoden og prøver bilen men feilen kommer opp igjen når jeg gasser mer med bilen, så dauer den ut og får ikke gitt så mye gass.

Hva kan dette være. Har også sjekket for lednings brudd og ikke funnet noe der.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-05-23 11:25:35 +0200

Hei på deg. Noen av disse litt 185 hk-motorene (D5) kan få litt «hikke» og oppleves slik som du beskriver. Den setter en feilkode og går ikke som den skal. Den går i limpmode, eller «nødmodus» og blir egentlig ubrukelig – uten trekk-kraft.

Jeg foreslår at du får bilen på et Volvo-verksted og får tatt en skikkelig diagnose på den. Jeg har vært bort liknende tilfeller hvor det er dårlig kontakt som utløser det hele. Det kan enten renses opp i, eller skifte en del av et ledningsnett, som koster rundt 1000-lappen. Jeg anbefaler det siste, om dette er tilfelle på din bil.

Det som er alfa og omega her er å få stilt rett diagnose før man begynner å skifte deler, nærmest på måfå. Det er dessverre ikke alle verkstedene (eller mekanikerne) som er like flinke her. Og for all del – det er ikke alltid enkelt heller, men det skiller en god og dårlig jobb fra hverandre.

Så lenge feilkoden kommer, og feilen er der, bør det være relativt greit for en kyndig mekaniker å finne ut av dette for deg. Eller sagt på en annen måte: Man har ikke lov til å gi seg før man finner ut av det.

Ønsker deg lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger