0

Test av Mazda CX-60

spurt 2022-05-10 07:06:37 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei!

Har dere planer om å teste Mazda CX-60 snart? Har sett en del utenlandske tester på YouTube, men det kunne vært kjekt med en mer "lokal" test også.

Mvh.

Ståle Sørbø, Førde

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-05-11 10:35:45 +0200

Hei Ståle. Vi har vel ikke akkurat spiret noen dato for test av denne, men det er klart at det kommer.

Mazda trenger sårt en bil som kan booste et heller labert salg de siste to-tre årene. Bilene er generelt både gode, pene og fornuftige. Dessverre kom den ladbare hybriden CX-60 litt sent til festen. Det er vel strengt tatt bare smuler igjen.

Salget av ladbare hybrider har stupt så langt i år. Blant annet etter en avgiftsomlegging ved nyttår. Så det er neppe noen storselger vi har med å gjøre her. Men uansett: Test kommer!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2022-05-11 10:50:45 +0200

Bilen fremstår som såpass spennende for det norske markedet at det skulle bare mangle om ikke Benny og gutta boyz fikk invitasjon til å gjøre seg opp et inntrykk av denne flotte nye Mazdaen! Om forhandlerne har demobiler tilgjengelig, vites ikke, men jeg merker meg at bla Kverneland bil har en leasingkampanje på nettopp denne bilen. Om du er utålmodig, ta gjerne en telefon til Kverneland bil eller din nærmeste Mazda-forhandler og sett deg på lista over interessenter og be om å få beskjed når man har en demobil tilgjengelig sånn at du kan prøvekjøre vidunderet" Ingenting er som egne erfaringer, og dette med å prøvekjøre grundig, det er alfa og omega om man er intereressert i en bil!

https://kvernelandbil.no/biler/mazda-...source=search&utmmedium=oslo&utmcampaign=q2cx6030&gclid=CjwKCAjwve2TBhByEiwAaktM1L2EgAbc9-0AbY7t2b7Lxo8gpQwtGforO9sSsYxAPBX0TbPRCnirhoCzOUQAvD_BwE

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger