0

Bruktbil +/- 100.000

spurt 2022-05-09 15:19:31 +0200

anonym bruker

Anonym

Er på utkikk etter stasjonsvogn som har gått +/- 100.000 og til en prislapp rundt 100.000,- ,har du tips til biler å se etter, eller hva man bør hoide seg langt unna?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-05-09 17:47:33 +0200

Om du vil ha mest mulig bil for pengene, gå etter noe som ikke er spesielt populært. Det er mange skjulte perler, Citroen er blant dem. Uavhengig av om du velger diesel eller benziner, du får en relativt ny Citroen i grei stand for 100.000 spenn. Hvilken modell du foretrekker, avhenger av dine behov og dine preferanser, men du får både konvensjonelle stasjonsvogner og flerbruksbiler som Picasso. "Cactus" heter vel denne SUV-lignene saken med dette stilige mønsteret på sidene. Ikke veldig mange biler i markedet, men nok til at du har litt å velge i. Ellers er Mitsubishi Outlander en grei bil, speseilt bensinmodellene er rimelige i bruktmarkedet, men finner du en bil med Mitsubishis egen 2,2 liters diesel er det gjeve greier.. Blant de mer populære merkene vil du finne at Skoda Roomster hhv Skoda Yeti ligger lavt i pris, det har noe med et litt spesielt design å gjøre, men det er greie og svært praktiske biler. Det du bør unngå, er imidlertid de små benzinerne fra FØR 2013. Disse hadde en litt for spennende kamkjedestrammer, fra årsmodellen 2013 gikk man over til en tannreim, da ble alt så meget bedre.

Du gjør heller ikke noe dumt om du velger det være seg Ford - Mondeo er et godt valg om du ønsker deg en passe stor stasjonvog til en grei pris. Og Toyota - det kan ofte være et godt valg. Se gjerne hen til Prius: den ser "liten" ut, men den er faktisk ganske så praktisk innvendig, og har 5 dører - skikkelig god kombiløsning. Mange f.d leasinbiler i markedet gjør noe med prisnivået. Ellers snakker vi om en bil med høy driftsikkerhet og lavt drivstoff-forbruk, virkelig verdt å se nærmere på om du kan leve med et moderne interiør. Forøvrig har Toyota også Auris stasjonsvogn, det er en både stilig og praktisk bil. RAV4 til 100.000 bør du imidlertid unngå: da snakker vi forrige generasjon - og rett nok kan man si gode ting om den, for all del. Men den er ikke noen høydare på noe vis, den faller gjennom på flere områder. Neste generasjon faller et par hakk dyrere. Ellers har vi jo Opel, der finner du mange flotte stasjonsvogner, og nei, Opel er ikke noen dårlig bil, men en heller slapp holdning hos importøren opp gjennom årene har bidratt til å ødelegge en god merkevare. Det gjør noe med etterspørselen i markedet, og du får mye god Opel for pengene, f.ex Zafira er en grei flerbruksbil. En annen bil som forresten er "iuglesett" er Skoda Octavia hhv VW Golf stasjonsvogn med 1,6 TDI: motroren er både driftsikker og svært økonomisk, men den er ikke spesielt sprek. Med manuell kasse blir du veldig god til å gire, dette er en motor som virkelig kler DSG-kasse! Men jeg tenker jo at du får godt betalt for å velge manuell kasse her....! Og 105 hk med iallefall litt dreiemoment....bedre enn en liten benziner....det er mer enn nok for norske forhold!

I ... (more)

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger