0

Bmw 528i, 2.0 Bensin (245hk) 2012

spurt 2022-05-06 08:54:27 +0200

updated 2022-05-06 08:54:47 +0200

Hei er BMW 528i 2012 en sikker bil som kan gå et stykke med dens 2.0 bensin motor, 4 sylindret hvis ikke jeg tar helt feil, har gått 140k km, til en verdi av 250.000kr, ligger denne bilen i din mening ute til rett pris i forhold til utstyr og kilometer? er det noe jeg burde vite om denne modellen?

Her er link til bilen jeg ser på : https://www.finn.no/car/used/ad.html?...

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

4 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-05-06 12:06:54 +0200

528 i - og 245 hk? Her er det neppe noen 2 liters benziner under panseret, her snakker vi om en seksylindret bensziner, sannsynligvis med et slagvolum på 2,5 liter eller mer. Når bilen egentlig også har rundt 10 år på veien, snakker vi om en bil som er såpass gammel at den nok er ganske så tørst. I tillegg har den mye utstyr av den kompliserte sorten, det kan gi mange spennende overraskelser for neste eier. Noe kynisk sett, antall år på veien betyr ofte mer enn kjørelengde. Selger sier ditt og datt om hvor gild denne bilen er? Joda, men som vi vet, en bilselger er omtrent like pålitelig som en hestehandler i tidligere tider. Om du håndhilser på en bilselger, ja da gjør du lurt i å telle at alle fingrene er på plass etterpå!

Om bilen kan gå et stykke? Tja, det avhenger av bilens faktiske stand det - med trykk på FAKTISKE - dernest av hvor godt du måtte ta vare på bilen. For å ta det siste først, dette er en bil som krever løpende service og vedlikehold, og det har sin pris, dette er ikke på noen måte en spesielt billig bil å eie. Når det gjelder bilens faktiske stand, er det en ting som gjelder: NAF-test FØR - FØR - FØR du tenker på å skrive under kjøpekontrakt. Det er ryddigere for både deg og selger, du får trygghet, selger oppfyller sin opplysningsplikt på en god måte. Med NAF-test er det også enklere å avtale utbedring av eventuelle skjulte feil og mangler. Og nei, verken "tilstandsrapport" , ofte fra selgers eget verksted eller verkstedsforbindelse, eller "nylig EU-kontroll" sier spesielt mye om bilens faktiske tilstand. Det gjør NAF-testen. Så enkelt er det. Og forsøker selger å hevde at det er "unødvendig" med denne bilen, ja da går du rett og slett videre: dette er i aller høyeste grad en bil du IKKE skal kjøpe på selgers vakre ord og ved din egen, enkle sjekk av fargen på lakken!

The Bottom Line er at du for såvidt mye penger vil gjøre et mye bedre kjøp om du velger noe helt annet enn en svær BMW med mye motor og utstyr. Velger du det være seg en grei Toyota, Skoda, enn si f.ex "outsideren" Citroen - gjerne C5 - får du veldig mye mer og bedre bil for pengene., i den forstand at du får en VESENTLIG NYERE BIL. Du får også en ENKLERE bil - som er både GREIERE OG MYE RIMELIGERE Å EIE OG BRUKE. Sagt i klartekst: gammel premiumbil er reinspikka toskeskap. Og nei, bare for å gi et klart svarp å ditt spørsmål: 250.000 er ikke "rett" pris for en 10 år gammel bil, selv om selgeren forsøker å "prate opp" verdien på bilen. Er du opptatt av at bilen skal kunne "gå et stykke", ja da velger du en vesentlig mer fornuftig bil - kfr ovenfornevnte eksempler.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2022-05-07 01:29:49 +0200

If you love racing games, then you’ll love playing drift hunters online.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2022-05-07 08:40:46 +0200

Jeg ser at du har lagt inn et spørsmål til der du nevner at dette er en 2 liter med twin turbo. Vel, det er etter mitt hode en sikker oppskrift på spennende opplevelser for neste eier, jo hardere trimmingsgrad, jo mer komplisert en motor er, ikke minst i en såpass tung bil, jo mindre egnet er denne bilen for oss som prioriterer en bil som kan gi oss glede og gi oss et bilhold uten envneverdige problemer år ut og år inn, gjennom noen hundre tusen kilometer. Der legger jeg lista, med en BMW som dette? Vel, jeg er imelig sikker på at det er et dårlig valg for deg. Velg en mer "folkelig" bil, da får du en vesentlig nyere og for din del, bedre bil. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2022-05-21 08:57:23 +0200

They're produced by the very best degree developers who will be distinguished for your polo dress creation. You'll find polo Ron Lauren inside an exclusive array that includes particular classes for men, and women. คาสิโนออนไลน์

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger